Vähän järkeä päähän

Heippodei pitkästä aikaa! Mul on ollu vähän tällanen pohdintakuukausi.

Ensinnäkin, en mä kuollukaan. Veriarvot (ne mitä otettiin) oli suht jees. Kilppariarvot vois olla paremmatkin, pitää yrittää vähän piiskata sitä. Mua ois kyl kiinnostanu tietää mun rautavarastot ja kortisoli-tasot. Tarvii varmaan käydä mittauttamassa ne City-terveydessä jonain päivänä. Mut mä luulen, et mua pääasiassa vaivaa sellanen lievä jatkuva ylirasitustila.

Mä oon käyny sen kolmisen kertaa viikossa kickboxingissa ja 5 kertaa viikossa salilla. Ehkä se vaan on mulle vähän liikaa. Väsäsinkin viime viikolla itelleni 3 kpl uusia 1-jakosia ni jos täs jonkin aikaa vetäis sillä ni ehkä jäis jopa yks ellei välillä jopa 2 lepopäivää viikkoon. Paitsi etten mä niitä muista pitää. Mä olin alkuviikon himassa vatsatautisen pikkupojan kanssa. Maanantaina vahingossa jumppasin ja eilen vedin pitkästä aikaa kunnon HIIT-treenin johon meinasin kuolla. Eli nyt mulle ei kyl tälle viikolle jääny yhtään lepopäivää ku loppuviikko on suunniteltu :D No ehkä ens viikolla sit :D

Tos tais pari viikkoa mennä ruokailujenkin suhteen ihan penkin alle mut mitäs pienistä, mul on psyykkaus menossa ja paino on alle 62 ni nou problemos. Mä kävin muuten tänä aamuna pitkästä aikaa vaa’allakin. Ihan oon meinannu unohtaa koko vehkeen :D Ja mä oon jopa töissä tilannu ruokia skitsoilematta (tai yrittäny olla skitsoilematta), et onks siinä ruuassa tupsautettuna vähän vehnäjauhoja tai jopa sokeria. Mä oon siis pistäny oikeen ranttaliks :D

Pääasiassa mä en niitä hiilareita perusruokavaliossa kuitenkaan oo saanu hilattua 150 g korkeemmalle. Jos ei syö herkkuja, leipää, puuroja ja riisi/pasta/peruna -akselistoa, ni en mä tiedä mistä niitä enää voi kerryttää. Mulla menee päivittäin parisataa g marjoja, hedelmiä, kasviksia järjettömät määrät, mut ei silti. Mä lisäsin jopa mun iltapalaan tumman suklaan takas ja lorauttelen viel hunajat perään, mut nou. Mut kalorit oon pitäny siinä reilussa parissa tonnissa (no herkkupäivinä viidessä tonnissa :D…ihan ku laskisin!), vaik ajoittain tekis mieli laskea alaspäin.

Mun sisäpolvi näyttää edelleen 2 viikon jälkeen tältä ku Erika vähä monotti :D

Mä katoin sen Muodonmuutoksia -dokkarin ja se jotenki järkytti mua. Ei varsinaisesti ite dokkari, etenkin kun se ilmeisesti oli hieman ylidramatisoitu. Mua järkytti siinä se, et mä tunnistin siitä itteni niin vahvasti. Vaikka mä oon tavan pulliainen enkä mikään kisailija, ni minkä helvetin takia mä kuljen vaakojeni kanssa ees taas ku joku ryynikauppias. Noille ihmisillehän se on vähän niinku pikku pakko, mut mulle ei pitäis olla. Ja mä oon eläny tavalla tai toisella näin jo yli 20 vuotta.

Mua on suuresti alkanu ahistaa tää oma pakkomielteisyyteni ruuan ja treenien suhteen. Ei se mun pötsi levähdä jos mä syön ylimääräsen hedelmän tai hui, jopa 2 grammaa liikaa pähkinää. Tai vaikka joskus jopa jäätelötuutin (no ok, tää on vielä ehkä vähän hardcorea :D). Eikä se sali tai mun vaivalla hankitut lihakseni sieltä katoo jos mul jää yhet suunnitellut treenit väliin. Ei oikeesti. Vaikka musta tuntuu, et jos mun treeniviikko menee sekasin, koko elämä on sekasin. Hohhoijakka!

Mä ite en lue säännöllisesti ku Piia Pajusen blogia. Mä yritän ammentaa siltä ajatuksia ja asenteita mun omaan päähäni. Sen verran tervehenkistä meininkiä, että ihan kateeks käy. Ja siinä koko lailla muutenkin mun tavotekroppani, oli sit offilla tai kisakunnossa. Ai niin, se just kirjotti ettei se sen kisakunto sais olla kenenkään harrastelijan tavoite :D No mä vielä vähän työstän ajatusta :D Joka tapauksessa aina kun mun ajatukset alkaa vaeltamaan dieetteihin tai johonkin morkkis-ajatukseen, mä luen sitä. Ja voin kertoa, et oon lukenu sitä viime aikoina paljon. Samoja kirjoituksia monta kertaa uudestaan. Mä yritän opetella ees vähän relaamaan tän homman kanssa. En kyllä oota, et se tapahtuu kovin äkkiä mut jos ees pikkuhiljaa :D Viimeistään ku muutan eläkepäiviä Kreetalle viettämään, ni keittiövaaka jää himaan!

Sellasta olen pohdiskellut! Mutta joo. Mä oon tässä kesää ootellu jo aika pitkään, mut jos nyt tulis ees se kevät ensin :D No hiljaa hyvä tulee. Mulla alkaa kuukauden päästä parin viikon kesäloma, ehkä mä vietän sen sit super-helteissä :D Ai nii, mä oon buukannu itelleni himan super-siivouksen, siinä vierähtää kyllä viikko. Eli viikon voi sataa ni toisen voi sit röhnöttää biitsillä :)

Palaillaan mut ei sentään paleta :D