Tuuliviiri is my middlename :)

No niin, onpas taas tapahtunu viikossa paljon =D Yritetään alottaa jostain…

…pitkästä aikaa viime perjantaina oli salilla ihan mieletön draivi. Oltiin just edellisenä aamuna keskusteltu salin aamuporukan kanssa, kun erään mielestä on ärsyttävää kun jengi on vaan kuulokkeet korvilla. Mä yritin siinä väliin änkyttää, ettei kyse ole välttämättä epäsosiaalisuudesta tai tyypin inhoamisesta tai mistään muustakaan negatiivisesta, vaan ihan muusta. Ja perjantaina sen tosiaan huomas kun olin salilla yksin. Kun sai nupit kaakossa kuunnella omaa mielimusiikkia, niin kyllähän treenit kulkee ihan eri teholla kuin ilman. Mä oon tässä koko kesän käynyt salilla aamuisin samaan aikaan tietyn porukan kanssa. Porukkahan on oikein mukavaa, mutta myös se juttu luistaa liikaa ja tauot venyy =D Eli mä voisin ihan mieluusti palata siihen omaan möllötysmoodiin kuulokkeideni kanssa, ei millään pahalla :)

IMG_1274

Illalla oliki sitten luvassa se maakuntakierros baarinäkökulmasta tarkasteltuna ja reitti meni Salpakangas-Järvelä-Lammi-Auttoinen-Padasjoki-Vääksy-Kivimaan Mafia Burger-koti =D Järvelä oli kuollu ku kivi, mutta tuli mun yks kaveri mua pikasesti moikkaamaan, joten ei ihan tyhjä arpa :) Huono bilispöytä oli, koska hävisin ukolle. Lammilla oli hyvä pöytä, arvatkaa kuka voitti =D Muutenki oli kyllä kovin eläväisen oloinen kylä, mä voisin melkein muuttaa sinne. MELKEIN. Padasjoella me suurin osa illasta tietysti entisinä kyläläisinä vietettiin. Olipas Laivarannan ravendeli laitettu meikäläisen makuun vähän turhankin fiiniin kuosiin, johan siellä ihan romanttisiks yllyttiin =D

IMG_1300

DSC_1267

Enkä puonnu ees Päijänteeseen. Laakeriki saanu taas uutta tuulta purjeisiin ja siellä oli jopa porukkaa. Kivaa :) Vääksyn kokemus jäi Highway Hillin vai minkälie varaan, joten ei siitä sen enempää =D Mafia Burgerin kautta piti tulla kotiin. En antanu miehen ottaa lihistä kaikilla (mistä oli mediassa juttua aiemmin miltä näyttää lihis, kun siinä tosiaan ON kaikkea =D) Se oli myyty juurikin tuolta Mafia Burgerista :) JA se ois maksanu about kolmekymppiä. Mut olipahan kiva reissu taas ja parasta seuraa!

IMG_1317

Sit pitikin taas lepäillä rankan illan jälkeen muutama päivä niin antosasti, et eilen vasta alko tää reeniviikko, ei vanhan syrän jaksa nääs :)

DSC_1289

No siinä levätessä, akkahan sai taas paljon uusia ideoita! Eli eihän tästä nyt mihkää sahoille töihin lähetä. Mitäs jos mä en viihdykään ku koko perhe sinne raahattu. Tai jos mun keuhkot ei kestä pöllyy tai pää liimaa. Tai jotain…joten mä päätin jälleen kerran sittenki hakea sinne Lahen ammattikorkeeseen. Jos nyt vaik tällä kerralla menis ihan sinne pääsykokeisiin astikin ja vaikka alottaski, jos niikseen sattuis. Joten eihän siinä muuta, ku hakua taas sisään. Samoilla mennään ku viimeks, eli fyssari-SH -linjalla. Pitkän (lue: lyhyen) harkinnan jälkeen se fyssari olis mulle kyl ehdottomasti parempi vaihtoehto. Kattelin eilen yhtä dokkaria, missä mies tunki sormen toisen päähaavasta sisään ja sorkki siellä. Mä meinasin yrjötä ja pyörtyä.

No tehtyäni opiskelupäätöksen ajateltiin, et voiku siin ois kivan isoja asuntoja koulun lähellä. Ja Piiaki asuu siellä jajajajaja (ei nyt puututa siihen, et koko koulu muuttaa kai 2017 tänne missä mä nyt asun =D ) Joten laitettiin tietysti asuntohakemus sisään. No eilen käytiin kattoo yhtä, joka ei täysin miellyttäny. Tänään käytiin sit kattoo toista talon toisesta päädystä, joten eiku ens viikolla vuokrasopparia kirjottamaan :) Tilaa tulee 34 neliötä enemmän, taidan eksyä sinne eremitaasiin. Ja lapsetki saa (no melkein kaikki) omat huoneet. Kivaa :) Nyt on vaan ongelma prepata itteensä siivoomaan seuraavat 1,5 kk. Aina ku mä tiedän et muutto tulossa, tulee pieniä motivaatio-ongelmia ton puunaamisen kanssa :) Mä olin joskus ennen ihan pirun kova muuttamaan. Mä muutin aina puolen vuoden -parin vuoden välein. Ihan vaan huvikseen. Tuli aina suursiivous tehtyä samalla =D No edellisessä asuin kyllä 5 vuotta ja tässäkin tulee just se 5 vuotta täyteen, joten suursiivous TODELLA on paikallaan :) Mä oon vaan huomannu, et se muutto on nykyään paljon rasittavampaa tällasen porukan kanssa.

Ai nii, siin on sitte aikamoiset ulkoilumaastot vieressä. Hiihtoladut lähtee parkkipaikalta, joten tää akka taitaa ens talvena hiihtää enemmänki. Ja koira tykkää ku pelkkää mettää joka puolella :) On varmaan siistiä nukkuaki siellä, viime yönäki heräsin ties kuin monta kertaa ku varmaan 3 eri rekkaa kävi vastapäisen kaupan pihassa mesoomassa. Ai nii ja kuntosali taitaa mennä vaihtoon. Se kyllä riipii sydäntä. Kovasti. Mut fillarilla pitää suht nopsaan päästä kulkemaan. Vaihtoehdot lähinnä K&M Kärpäsen mäen alapuolella, joka tarkottaa järkkyä ylösnousua treenien päätteeks. Tai sit Aerodikkarit Hollolan Kuntakeskuksessa. Siel oon kerran käyny, tarvii käydä koklaa toisenki kerran. Sinne päin ois tasasemmat pyöräilyt =D

Joten tällasta sitte tällä kertaa. Nyt loppu taas juttu! Jos mä yrittäisin taas vähän aikaa olla hötkyilemättä =D

2 vastausta artikkeliin ”Tuuliviiri is my middlename :)”

 • Kuulostaa hienolta, onnea muuttoon ja elämänmuutokseen! Itsekin näin keski-ikäisenä liki nelikymppisenä kaipaan jatkuvaa muutosta, mistä lie johtuu ;) Muuttamaan ei täältä maaseudun perähikiältä hetkeen pääse, mutta opiskelut onneksi alkaa pian ja se tarkoittaa omaa aikaa ja rauhaa ja kaupungin vilskettä vaihtelun vuoksi SEKÄ parhautena kaikesta, viikko/kk talven ajan salitreenejä uudella salilla. Ensimmäisenähän se piti valita, tärkein kaikesta. Asunnosta ei vielä tietoakaan, mutta sali, se on valittu :)

  • Hahhahhaaa, asiaa =D Kyllähän asioiden pitää aina olla tärkeysjärjestyksessä :) Ai ja kiitos onnentoivotuksista :)

   Vielähän mä en mitään hakupapereita opiskeluja varten sisään voinut laittaa, koska hakuhan alkaakin vasta syyskuussa, kuinka tyypillistä =D Ensitoiveena mulla olis kyllä mukava vakiduuni, mutta voihan sitä varmuuden vuoksi edes hakea opiskelemaan ettei ihan lorvimiseks tää elämä mene :) Käytiin jo uuden kodin maastot esikatselemassa, siinä niitä työpaikkoja olis kilometrin säteellä vaikka kuinka paljon ja uusi rakentuu yhden keikkapaikan viereen. Sinne mä vähän kyttäilen, josko mut töihin ottaisvat. Se menee kyllä jo ens kevääseen/kesään.

   Niin, kai se on myös vähän niin, että monet ihmiset kaipaa aina vähän sitä, mitä ei ole. Mä ainakin =D Saa nähä kuinka nopeesti mä kyllästys mettämaisemaan…no toivottavasti en ihan heti kuitenkaan :) En tiiä, mä oon aina ollu hirveen elämänhalunen ja -janoinen ja tosiaan tuntuu, et mitä enemmän ikää tulee sitä ”kiireempi” tulee elää. Vielä ku tajuis, et eihän sen tarvi kuitenkaan tarkottaa jatkuvaa muutosta =D

   Mut katellaan taas mitä tapahtuu, ylihuomenna mennään kuiteski se vuokrasoppari allekirjottamaan :)

Kommentointi on suljettu.