Toiset on luotuja kul…eiku raatamaan :)

Jaa. Taas on näköjään jo melki kuukaus vierähtäny edellisestä aivopierusta. Mä en ihan oikeesti tajua, miten aika voi mennä näin nopeesti. Ihan järjetöntä laukkaa. Sairasta! Ei niin, että tässä mitään uutta ja ihmeellistä taivaan alla olis tapahtunukaan. Pakko ny vaan taas mahdollisuuden tullen ilmoittaa olemassaolostaan, jos se jotain sattuu vaikka kiinnostavan =D

Enonsaaressa kuopuksen kevätjuhaa viettämässä :)
Enonsaaressa kuopuksen kevätjuhaa viettämässä :)
Toisiks esikoisin jättämässä hyvästit ala-asteelle :)
Toisiks esikoisin jättämässä hyvästit ala-asteelle :)

On juhlittu lasten kevätjuhlat ja kesä jo pitkällä. Meikäläisen dieetti sen sijaan ei oo edenny yhtään mihkään =D Tällä hetkellä mulle on itse asiassa se ja sama mitä sille kuuluu, jollain lailla suurimman osan ajasta yritän edes ruodussa pysyä. Kaikki menee yleensä joten kuten siististi, kunnes iskee tuplavuoropäivä. Yhen viel kestää, mut 2 perättäin on aina liikaa ja sit iskee repsu! Joo, tekosyitä tekosyitä, mut syitä ne on neki =D Mut mä huijasin teitä, meen silti 1,5 viikon päästä Sahtareille vaikken 58 painakaan, koska mulla on jopa lapsenvahti =D No jos Kreetan matkaan mennessä sitte…siihen on sentään vielä melki 8 viikkoa. No hei pakko!

Mustassa näyttää (niin ne väittää) hoikemmalta =D
Mustassa näyttää (niin ne väittää) hoikemmalta =D

13450951_1172650982774792_5798538953405330160_n

13435331_1172650996108124_3628926888499931576_n

Mä oon tässä jo miettiny, et löytäsinköhän mä sieltä jonkun salin. Ja sit mä oon miettiny, et haluunko mä ees löytää sieltä salia. Ehkä en. Vois välillä viikon verran keskittyä kaikenlaiseen muuhun liikuntaan. Joo, niin mä teen. Aamulla lenksulle ja uimaan, tennistä, pyöräilyä ja kaikkea muuta kivaa. 40 asteen helteessä. Mä ku tykkään helteestä niin paljon, HAH =D Joo, ei paineita :)

13516204_1172651019441455_7788873592052140840_n

Mä vielä joku päivä kerään rohkeuteni rippeet ja tiedustelen, saanko pestä noi peilit =D
Mä vielä joku päivä kerään rohkeuteni rippeet ja tiedustelen, saanko pestä noi peilit =D

Mä oon niin laiska pitämään niitä lepoviikkoja, mut kyllähän ne vaan hyväks taitais olla. Mä itse asiassa pidin viime viikolla lepoviikon. Tai reilun puolikkaan. Mä meinaan teloin itteni. Mulla muljahti viime tiistaina salilla pohje melki ihosta pihalle. Että mä säikähin et nyt se pamahti pahasti. Eikä siinä mitään mahollisuutta mitään kolmea K:ta ollu toteuttaa, töihin vaan suoraan salilta. Siinä sitten muutaman päivän töissä kinkkasin ku mikäki jalkapuoli. Työkaveri vaan oli iloinen, et kerranki mennään kuulema samaa tahtia =D No nyt se alkaa olemaan suht kondiksessa, tänään salille uskaltauduin. Hieman varovaisemmin vaan.

Mies kävi mulle ostamassa väriin sopivan kompressiositeen =D
Mies kävi mulle ostamassa väriin sopivan kompressiositeen =D

Muut hehkuttelee alkavia lomiaan, mun työkuviot vaikuttaa vaan aina yhtä hurjilta. Mä alotin viime viikolla keikat siellä mun yhessä entisessä keikkapaikassa ja nyt mun kalenteri on buukattu ihan mukavasti sinne elokuun puoleen väliin. Ei siinä vielä mitään, mutku pitäis tehä töitä siellä pääasiallisessa keikkapaikassaki. Eli raataminen tulee olemaan infernaalista seuraavat liki 8 viikkoa. Mut kai mä hengissä selviän. Kai. Mä myös tunnen suurta syyllisyyttä tällasesta ”työpaikkapettämisestä” vaikka mun ei pitäis. Jokainen järkevä työntekijä yrittää turvata tulevaisuutensa työn saralla ja tiettyjen isojen muutosten vuoksi mun on nyt pidettävä yhteyksiä vähän sinne sun tänne. Jos se vakipaikka jostain suunnasta (toivottavasti tietystä) jossain vaiheessa loksahtais, ei tarvis tällee hötkyillä koko ajan =D Toisaalta mun tekis mieli hakee opiskelemaan, ni mä voisin muuttaa vaikka Saudi-Arabiaan tai Sveitsiin sairaanhoitajaks loppuelämäkseni :) No joo, katellaan =D

Mä en ennen heinäkuuta veteen mulahda, toiset mulahtaa :)
Mä en ennen heinäkuuta veteen mulahda, toiset mulahtaa :)

Mun juhannus kuluu töissä. Aamuvuorot toisessa, iltavuorot toisessa paikassa :) Huomenna alkaa 11 päivän putki, jossa ihan mukavasti lue: LIIKAA tuplavuoroja. Heinäkuun alussa mulla sentään vapaa viikonloppu sisältäen perjantaina Ari Koivusta ja lauantaina ne Sahtimarkkinat. Se on kuulkaas hurlumhei sitte =D

Onneks lapsilla on kesäloma, on toi likka sen verran kova huushollaamaan, et pysyy jonkinlainen järjestys yllä. Ei tässä ite jaksa ku ne pakolliset himakuviot, joita niitäkin piisaa aina ihan tarpeeks. Mä aina aattelen, et sit ku lapset on muuttanu pois ni mä käytän kertakäyttöastioita, syön ulkona ja heitän vaatteet menemään aina jokaisen käytön jälkeen =D No joo, ehkä en, mut aina voi haaveilla :)

Koira sai pikkaset saippuakupla-hepulit =D
Koira sai pikkaset saippuakupla-hepulit =D

Kauheesti ylimääräsille aktiviteeteille ei tällä hetkellä oo muutenkaan siis oikein sijaa. Pariin otteeseen sentään päässy ees rullaluistelemaan. Mun pitäis vaan pikkuhiljaa opetella rullistelee ilman rattaita, on se noloa 15-vuotiasta rattaissa työnnellä sit tulevaisuudessa =D Parin viikon päästä vois vaihtaa taas saliohjelmaa. Johan tässä tätä nykyistä on tahkottu jo muutama kuukaus. Se on kyllä hyvä, mut jatketaan sitä sit reissun jälkeen :)

13339589_788991051236698_3681884015109301730_n

13445367_1172709922768898_6652792096522394322_n

Semmottii. On tää ”jännää” tää mun elämä =D Nyt pitää varmaan kipasta mettään koiraa juoksuttamaan, et pääsee ajoissa höyhensaarille. Tai niin mä kuvittelen. Väsyttäny ihan hirveesti viime aikoina. Mä yleensä nukun 5-6 tuntia, nyt menee helposti 8 tuntia silloin ku mahollista ja vieläki vois jatkaa. No kai se taas siitä jossain vaiheessa helpottaa.

Multa ku menee kaikki kekkerit ohi töiden takia, ni saan sentään kakkutuliaisia rippijuhlista :)
Multa ku menee kaikki kekkerit ohi töiden takia, ni saan sentään kakkutuliaisia rippijuhlista :)
Ei niin, että tällaset sokeripommit sitä väsymystä helpottais. Mut tää on muuten ihan mielettömän hyvää!
Ei niin, että tällaset sokeripommit sitä väsymystä helpottais. Mut tää on muuten ihan mielettömän hyvää!

Mä toivottelen teille kaikille riehakkaat tai rauhalliset tai mitkä vaan jussit ja tietysti ne lomat :) Palaillaan taas ku keritään ja jaksetaan!

ps. Huomenna tulee muuten se Tomi Kokon 30 päivän haaste telkkarista. Välillä jotain kateltavaakin :)