Tittidii! Dieetti lähenee loppuaan :)

Se on taas helmikuu ja Sirkku liekeissä =D Lisääntyvä valo ja aurinko saa ihmeitä aikaan mielialalle! Pikku nälkäkään ja ajoittainen vedon vähäisyys ei tässä fiiliksessä paljon paina. Joka vuos sama juttu, helmikuu herättää aina uudestaan henkiin :)

dav

dav

dav

Pari viikkoa sit käytii vähä humputtelemassa ja kivaa oli. Ainoo et hmmm, mitäs mun herkkulakolle kävi? No se katkes! No tuliha siit 36 viikosta varmaa 5 vai 6 selätettyä =D No ei se haittaa, se jatkuu edelleen, oli sellanen katkos vaan. Saipahan vähän lisäbuustia dieettiin vaan. Mun piti juoda toi elokuinen raki pois, mut se palas kyllä veskassa avaamattomana takas kotiin. Katotaan sit uudellee parin viikon päästä ku lähen synttäreitä viettämään =D

dav

dav

Mä oon keksiny uuden herkun! Mä en kauheesti välitä rahkasta mut mä tykkään kookoksesta. Täähän on yksinään aika hapanta, joten mä sekotan salin jälkeen mun raakasuklaa-isolaatin ton sekaan ja vuala! Onpaha herkkua :)

dav

Me ostettii Erikan kans myös mahtiupeet paidat! Synttärilahjaks mä sit tarviinki jo kb-sortsit ja Kamppiksen hupparin. Se saa ajaa mun kevättakin virkaa, koska se on jo nurkan takana. Se kevät siis :) Sit mä en enää tarvikaa ku säärisuojat, saa nähä missä vaiheessa tulee tarpeellisiks. Tänään on illalla taas treenit, mä voisin lähtee jo =D On se vaan kivaa. Kuukauden päästä alkaaki peruskurssi olee jo taputeltu ja sit jatketaa. Mä just aattelin, et voinhan mä salipäivinäki käydä sitä säkkiä kurittelemassa, siellähän niit on sali täynnä. Siis kuhan saan eka dieettini päätökseen ja ajan jonkinlaiset uudet saliohjelmat sisään, ni jos riittäs sit aikaa siihenki. Mul on meinaa aika hullut salitreenit tällä hetkellä päällä.

dav

bty

dav

Niin, astuin tänä aamuna vaa’alle ja järkytys oli suuri ku se näytti 58,5! Eilisestä humpsahtanu melkein kilon alaspäin heti ku vähän kaloreita alaspäin hilas. Mä oon sitkeesti pitäny ne siinä 1800 paikkeilla, joinain supernälkäpäivinä menny ylikin. Eilen tiputin parillasadalla ja johan holahti :) Eli enää puol kiloa ja sit ollaan tavoitteessa ja siinä sit pysyy. Ei alemmas, ei ylemmäs. Ei ennen kaikkea alemmas. Usko Sirkku! Ja mul on viel 2 viikkoa aikaaki siihen pudottamiseen. Tosin mä tiiän, et tosta se hivuttautuu vähän ylös ja alas ja ylös ja alas…no ihan sama kuha 23. päivä se on 58. Sit voiski pitkästä aikaa käydä myös InBody-mittauksessa. Eipähän oo aikoihin tullu käytyäkään. Ja näin pientä lukemaa vaaka ei oo näyttäny 2,5 vuoteen. Siistiä :) Ja mä just tänään tajusin, et mun paino on jossain vaiheessa syksyä ollu melkein 10 kiloa enemmän. Hurjaa. Ihme ettei oo ollu tuhdimpi olo. Tai nyt ku mä asiaa mietin, ni kyllähän se jossain vaiheessa kai oli.

mde

burst

burst

burst

burst

Arvatkaa mitä?! Tohon ihan lähelle avataan vappuna trampoliinipuisto! Vähäks siistiä! Ai ja kuntosali. En tiiä millanen mut enivei. Mähän hain sinne tietty töihin, mut en mä kyl ees oleta pääseväni =D Mut oishan se kivaa. Noin niinku työnä. Ja ainaki asiakkaana.

dav

burst

Äh, en mä malta enää kirjottaa ja ei mulla mitään asiaakaan ole. Pitää alkaa venyttelemään ennen illan treenejä. Mua vähän hävettää ku mä oon NIIN jäykkä! Mun ei pitäis olla niin jäykkä, mut onneks siihen on lääkkeet olemassa. Ku vaan aina viittis…tai ees joskus välillä =D

bst

3 viikon päästä on jo virallisesti kevät ja mä alan oottelee mun lomaani. Joka sujuu taas sit Himoksella maaliskuussa. Mä NIIN toivon samanlaisia kelejä ku 2 vuotta sitte samaan aikaan. Melki 10 astetta lämmintä ja aurinko paisto pilvettömältä taivaalta 3 päivää. Se oli upeeta :)

bty

Heippodei!