Pistetääs akka ruotuun =D

Hahhahhaaa, onks eukko vähän rötväilly koko kesän? No on =D No ei kauheesti naurata, mut ei nyt ihan kauheesti itketäkään :) Nyt on kuitenki taas sellanen vaihe, et aletaan puskemaan täysillä, eihän tästä muuten mitään tule!

Rannallekin kerran päästy ja jopa mulahdettu :)

Joo, Gunnareista ei mitään näkynyt, mut onneks sentään vähän kuului. Ei tollaset massatapahtumat ole mua varten, on se jo uskottava. No kyllä siitäkin reissusta lapsenlapsille kerrottavaa riittää…eiku ai niin, ei todellakaan kerrota =D Tenkun Koivusen keikka sen sijaan oli hermoja ja korvia hivelevää, kuten aina <3 Tulipas siinä joku väli-terassireissukin vedettyä ja viikko sitten käytiin työporukan kanssa Tallinnassa ja pilkkuun asti sekin meni. Niin, eipä tässä kauheesti treenata ole kerinnyt kun on puolikuntosena ollut puolet kesästä =D No ei siinä, onpahan kroppa noin muuten saanut vähän lepäillä. Taidan pitää sitä normaalisti aika äärirajoilla, jos leppyneisiin hermoihin on uskominen :)

No olihan meil kivaa :)
Ois pitäny kattoo sitä Titanicia joskus ni ois menny vähän paremmin =D
Huippu reissu :)

Ette kyllä usko mitä menin tekemään! Mä vaihdoin salia. Pitkään ja hartaasti sitä mietin (enemmän kuin asioita yleensä) mutta niin siinä sitten kävi. Menin naimisiin salin kanssa. Ainakin vuodeks =D Mua on alkanut nyppimään tää järjetön dösässä istuminen, joten ajattelin tossa muutama viikko sitten käydä tsekkaamassa ton kilsan päässä sijaitsevan Trampolin Parkin WellGymin. No sehän oli hyvä. Sehän oli erittäin hyvä. Niin hyvä, etten sieltä vielä kertaakaan alle 2 tunnin ulos oo selvinnyt =D No kai se siitä jossain vaiheessa nopeutuu toivottavasti :) Tänään kävin esittämässä vienon pyynnön nyrkkeilysäkistä. Noh, sellanen on kuulema jo matkalla. Ai että, ei kaduta siis vieläkään :) Kyllä pieni syyllisyyden pisto rinnassa oli/on, mut käynhän mä Kamppiksella edelleen kickboxingissa.

Tääl on niin paljon kaikkea kivaa, ettei treeneist meinaa tulla loppua millää =D
Kamppeet taas käytössä :)

Joo, sekin alkoi taas viime viikolla. Ihan jees, mut silti me ajateltiin mennä tossa syksyllä ainakin joksikin ajaks kokeilemaan naisten kickboxingia. Se on ehkä enemmän sellasta suoraa mätkimistä ja hikihommaa, toi normipuoli keskittyy mun makuun liikaa jo tekniikkaan. Ja mä vasurina en voi sietää tekniikkahiomisia etenkään kun ne selitetään oikeakätisten näkökulmasta =D No joo, voihan sitä sitten aina palata normiin jos se naisten versio ei olekaan kivaa. Mut pääasia et homma rullaa taas :)

No oon mä kerran kerinny tenniskentälle…
Ja fillaroimaanki :)
Oli kyl jäätävä päivä…
Perhepuistossakin päivänä eräänä. Jos ei poika ni sit äiti :)

Ravinnon suhteenkin kesä on ollut melkosta sikailua. Onneks vaa’alla se ei ole näkynyt kuin hetkellisesti. Toisaalta kun ei salilla kauheesti ole tullut rampattua, painon nousemattomuus on voinut johtua siitäkin. No kohta nähään =D On mulla vielä 8,5 viikkoa aikaa tiputtaa se muutama kilo ennen reissua tai muuten käy ohrasesti! Ai että mä ootankin lomaa :) Mä taas kuvittelen rehkiväni hotellin salilla viikon mut joojoo, saahan sitä kuvitella =D Ai ja 5. hääpäiväkin eessä parin viikon päästä, sitä täytyis käydä pikasesti Tallinnassa juhlistamassa. Jösses, onneks kohta on talvi ja voi elää ihmisiks toppatakki päällä hytisten. Ei niin että tänä kesänä ois kauheesti hikoilemaan päässy.

Hmmm, jonkun krapulan evästä. Terveellistä notta!
Täst on tullu mun lemppari kookosrahkan seassa :)

Josta tulikin mieleeni, et mulla on vapaapäivä ja ulkona aivan loistokeli. Sali taputeltu ja mä voin painella tonne pihalle enkä notkua tässä koneen ääressä =D

Joten palaillaan vähän sateisempana päivänä. Pitäsköhän mun hakee opiskelee…