Melkosta matalalentoa taas

Voi että ku taas kyrsii. Niinku kaikki. Niinku melkein kaikki. Ja ei kuitenkaan mikään. Äh. Tää viikko on taas ollu niin hanurista, etten saanu ees eilistä perinteistä raapustusta aikaseks. Enkä meinaa saada tänäänkään. Mut jos nyt pari sanaa.

Jep, mä pupellan edelleen tätä riisiä, makaronia, perunaa ja leipää. Eli vedetään nyt vielä se samperin 8 viikkoa, vaik tää onki ihan persiist. Mä vannon, et mä en enää ikinä tuu noudattamaan tällasta ruokavaliota. Hyh. Yök. Okei, mä jätin malton pois. Siis treenipäivänä maltoa tungettais laturiin, treenijuomaan ja palkkariin olikohan yhteensä 60 grammaa. Jösses. En tunge enää. Must tuntuu, et mun  nykyään normaalisti vakaat verensokerit on taas alkanu heittelemään sinne sun tänne, jos sokrujen karsiminen auttais ees vähän.

Makeetakin on alkanu tekemään taas sittenkin enemmän mieli. Jos tos äitienpäivä-mässyt ja kakut viel vetelis ja sit olis vaikka hammasta purren ne loput 8 viikkoa tiukkana. Oonhan mä ennenki ollu kaiken maailman juhlat herkuitta. Mä arvasin, et täs käy näin. No onneks mies alkaa maanantaina karppaamaan, ni se ei voi mitään sokerimättöjä vedellä välissä ja must ois epäreilua vedellä ku se ei voi. Mä oon siinä mielessä melko reilu tyyppi. Miehen dieetit ei oo koskaan herkkua, joten katotaan kuinka hermoa kiristää tulevat viikot =D No ei varmaan enempää voi :)

Oi, aurinko alko paistamaan. Siis ainaki minuutiks. Nää kelitki on ollu taas (ai miten ni taas, siis koko ajan) niin hanurista, et mä en vaan jaksa tällast kakkaa. Siis toukokuu kohta jo pitkällä ja mä viipotan toppatakki päällä. Kamalaa.

Tän viikon treenit on ollu hanurista ekoja lukuunottamatta. Täks viikoks palattiin Addun ekaan viikkoon ja se ties mm. pitkiä sarjoja, jotka tällä viikolla melki tappo mut. Syykin tais eilen selvitä, mä oon taas vähän kipee. Vähän vaan, mut tähän hommaan riittävästi. Eli pientä flunssanpoikasta, mutta treenitehoissa näkyy heti. Uudet treenipäivitykset tuli taas parille seuraavalle viikolle, taas jotain uutta. Jotain kivaa ees :) Mä oon kyllä muutamaa sikakakka-liikettä lukuunottamatta tykänny Addun treeneistä. No ok, lisäilenhän mä omiani, mut ei se mun vika oo ettei Bulli tiiä mitä on kovaa treenaaminen =D

Lenkille ei oo vähään aikaan asiaa, koska multa tippuu taas kynsi varpaasta. Se on nyt vielä nahan varassa ja liikkuu kipeesti välillä sinne ja välillä tänne. Ei, sen kanssa ei hölkötellä eikä juosta eikä mitään muutakaan. Toisaalta se voi tippua äkkiäkin. Toivottavasti, koska maanantaina pitäis lenkille päästä. Huomenna aattelin käydä vetämässä oman salitreenin ku tän viikon pakolliset on vedetty. Olettaen, et tää olotila tästä ei enää pahene. Varmaan tupakanpolton lopettamisen syytä nää jatkuvat flunssanpoikasetki. Tää on ainaki kolmas tai neljäs jo tänä vuonna. Mä en oo yleensä ikinä kipee.

DSC_1078

Mun päivät on menny viimesen viikon aika haipakkaa. Koiran kans saa viipottaa pihalla aamusta iltaan :) No ok, nukkuuhan se niinku melkein koko ajan, mut mukavaa päivien täytettä ja pois tästä turhalla koneella roikkumisesta, mikä tavoitteena olikin.

DSC_1060

Ai niin, koska kuvitelkaas tätä. Mä en päässy edes tekemään täsmälleen sitä duunia, mitä mä tein  muutama vuos sitte yli 8 vuotta. En päässy ees haastatteluun. Taisin olla epäpätevä siihenki hommaan. Tai ylivanha. On tää jo naurettavaa. Mä en hae enää mihkää.

Aah, sunnuntaina ihana äitienpäivä. Silloin se äiskä on taas NIIIIN ihana. Tässä ku on yhen mustasukkasuutta ja uhmista katellu viikon ja yheltä kuunnellu harva se päivä kaiken maailman kohteliaisuuksia, ni tuntuu taas niin farssilta koko hömpötys. Onneks ees ukko ja koira tykkää musta, mut mä en oo kummankaan äiti =D No esikoinen täyttää ens kuussa 18 ja kuopus ens viikolla 2, kyl tää joskus helpottaa…kai.

Voi kiitos, et sai taas sylkeä kaiken kakan ulos =D Eiköhän tää tästä taas iloks muutu…varsinki ku mä kuitenki oon ollu ihan hyvällä päällä noin niinku yleisesti :)

Hyvät viikonloput kaikille ja hyvää äitienpäivää :) Mä en kyll ikinä ymmärrä miks tuntemattomat tai vaikka tuntevatki toivottavat toisilleen hyvää äitienpäivää…mut enivei =D