Loppuvuoden fiiliksiä

Argggggghhhh!!! Pikkujäbä päätti pestä meiän koneen jollain nesteellä, joten yritän tällä onnettomalla tabletilla kera ennakoivan tekstinsyötön saada ees muutaman rivin raapastua. Ettette luule, et mul ois nykyään jotain tähdellisempää tekemistä :)

Hmmm. …Mistähän mä alottasin, aikaa taas jälleen vierähtäny. Se vaan menee jotenki niin paljo nopeemmin ku ennen. Oikeesti.

No ensinnäkin muutama viikko vierähti erittäin stressaavissa ja tuskaisissa tunnelmissa kun luulin, et yks mun lapsistani on vakavasti sairas. Oli elämäni helvetillisimmät viikot ja toivon etten vastaavaa pelkoa joudu enää kohtaamaan. Mä oon aika vahva ihminen ja mua ei ihan kauheesti tän elämän tuulet ja tuiskut heilauta. Mut sitä en kestä, jos mun lapsilleni tapahtuu jotain pahaa. Pisti myös asioita siinä mielessä perspektiiviin et päätin, et ihan joka asiasta ei viitti tässäkään maailmassa nillittää. Vaikka mä siitä niin tykkäänkin,  ikuinen teini-angsti vaivaa :D Ja vaikka mä kuvittelen aina olevani huippuluokan lääkäri niin tällä kertaa olin onneks väärässä ja hieman taas dramatisoin.

Samaisesta syystä oli treenit ja dieetit tauolla, ei voinu itse asiassa vähempää kiinnostaa joku ihrapallo siellä tai täällä tai 100 gramman lihaskato. Mut nyt rullaa taas ja ollaan niissä normaaliprioriteeteissä :D En mä kyl jouluun mennessä pääse ku hyvä jos 61 kiloon. Mut so what?

img_20161106_142843

Mä oon meinaan tajunnu täs viime aikoina, tai ehkä jo kauan sitten, et mul pitää aina olla jotain tavoitteita. Myös tässä asiassa. Must on oikeestaan kivaa jos mun pitää tiputtaa muutama kilo. Silloin pitää tehä jonkun asian eteen konkreettisesti hommia. Sit ku tavoite on saavutettu, pitäs olla sillee et JES! No ehkä mä hetken oonki ennen ku tulee sellanen tyhjyyden tunne, et mitäs mä nyt sit teen? Järkevintä olis tietty keskittyä pitämään se paino siinä missä se on, koska sehän se vaikein homma on. Mut tuntuu liian tylsältä. Paljon kivempaa kerätä taas pari kiloa lisää ni voi taas laihduttaa…joo kauheen järkevää :D Tosin kieltämättä ennen mun painotavotteet oli jokseenkin epärealistisia, ni siinähän sitä tavoitetta piisas :) Eli kaiken muun lisäks mul taitaa olla laihdutus-addiktio :D No mä lupaan olla tyytyväinen ku vaaka näyttää ees 60….tai yritän ainaki :)

img_20161201_105245

Ai mut hei, mä sain houkuteltua mun rakkaan työkaverini mun kans kickboxingiin tammikuussa! Vähäks kivaa :) Ja tää on mun kuntosalin yhteydessä ja treenitki ihmisten aikaan. Mä niin nään meiät siel jo mätkimäs. Me ollaa molemmat vähä tämmösii, ni tollaset lajit varmaan sopivasti tasottaa meitä :D Ja niien alkuvuoden thaiboxing-treenien jälkeen mä laihduin aina kilon! Kauhee, peruskurssin jälkeen must ei oo ku korvannipukat jäljel :D

Oi ja mun lumilauta tuli! En kyl tiiä osaanko laittaa tällä mun kuivaharjottelukuvaa ollenkaa :D Mä en kyl saanu sitä lautaa minkä halusin, vaan uudemman mallin vanhemman hinnal,  mut se vanhempi ois ollu mageempi. Viel ois yli 1,5 kk ennen ekaa Himoksen reissua. Saa nähä joutuuko ennen sitä kurvaamaan Messilään. (En osannu)

Ai nii, musta EI tule sairaanhoitajaa. Ei auennut LAMKin ovet meikäläiselle. Mikä on kyllä hyvä. Enhän mä haluu olla sairaanhoitaja vaan ennemmin hullu taidemaalari :D Harmi et siel ei oo sellasta linjaa. Ai nii, en mä osaa maalatakaan :) No mut enivei,  hullukshan mä oisin tullu…tai siis vielä hullummaks.  Ehkä sen unelma-ammatin eteen  pystyis tän muun lisäks vielä 3 vuotta venymään, mut ei muuten. Ja mä tykkään mun työstä nykyisellään, mun työpaikasta ja etenki mun työkavereista :)

Viime viikonloppuna oltii miehen ja kavereiden kanssa vähä ”pikkujouluilemassa”. Kivaa oli mut ties taas käyneensä. Vie vähän liian monta päivää nykyään toipua noist reissuista :D No nyt voi olla taas vähän aikaa ihmisiksi. ..ennen seuraavaa kertaa. Mut ai että kulki bilis ku unelma,  harvoin sentään noin hyvää virettä kuitenkaan on, etenkään mun miestä vastaan. Se ku on kuitenki aika hyvä pelaamaan :) Mut ei tarvinnu paras kolmesta -taktiikal vetästä ku 2 täl kertaa, kjäh :)

image000000_3

Mul on jouluna 4 päivää vapaata! Mitenhän mä jaksan olla töistä pois niin monta päivää. No onneks niist 2 on ennen joulua ni voi siivota hulluna.

Mä en nyt oikein jaksa oottaa taas ens vuotta. Paljon kaikkea kivaa tiedossa ja toivottavasti viel lisääkin :) Ainaki vuodot kertoo, et Gunnarit tulis Suomeen, eli ei tarvi lähtee Dubliniin. Ei niin etten haluis lähtee Dubliniin mutku pitäis olla rahaa lähtee Rethymnoniin!

Ah, tää raapustelu on kestäny luvattoman kauan tällä kammovehkeellä! Nyt on pakko lopetella. Mitähä mä lupaan ens vuodeks?  Painaa 58 kiloa ja olla vuoden vai puol vuotta karkkilakossa (tähän sain paskaset naurut mieheltä) ja vetästä kevääl triathlonin sprinttimatkan ajassa ku ajassa (tähän sain paskaset naurut iteltäni). No mä lupaan noiden yritysten lisäks jatkaa salilla raatamista ja olla oma ihana itteni :D

Hyvät viikonloput! Mä meen aamulla töihin :)

ps. mä en sit oikeesti tiiä kuin urpolta tää artikkeli näyttää julkaistuna, toivotaan et mies saa näppäränä tyyppinä ton koneen viel eloon :D