Loppu häämöttää -> satasia pukkaa!

Taas on vuoden pisin päivä lusittu ja nyt voi alkaa oottaa talvea =D Sen kunniaks meiän juhannusohjelmaan kuului miehelle uuden lumilaudan osto ja Ylläkselle loma-anomuksen pykäys :) Joo, me ollaan vähän outoja!

Mä oon tiiätteks ihan raato ollu pari viime viikkoa! Mul on sairaan hyvä fiilis koko ajan ja eiku paranee, mut fyysisesti mä oon ihan puhki. Salitreenit saa just ja just tehtyä ja siinä se sit onki. Muuhun liikunnalliseen ei just nyt kykene. Mä oon myös huomannu, et mun syke nousee helposti ja laskee hitaasti. Must tuntuu välillä salilla, et mä kuolen. Torstaina ku oli jalkapäivä ja Bullin smith-kyykky specialia vetäsin 50 toistoa, mä meinasin lähteä himaan. Mä ihan oikeesti meinasin luovuttaa, mut sit aattelin et kissan pissat, en luovuta. Et nää on sentään tokavikat viiskymppisreenit. Arvatkaas miten sit kävi?

No sittenhä kävi niin, et tuli uus ja samalla vika päivitys. Silleen ihan kiva, et vikat sarjat ei tosiaan ollukaan enää viiskymppisiä, vaan ne oli satasia. SATASIA! Jep, siinä vaiheessa pieni kyynel vierähti jo silmäkulmasta. No ei siinä jos se vanhalle akalle koville ottaa, ku pari Advancedin miestä uhkas heittää kirveen kaivoon tai treenata loppuajan ekojen viikkojen mukaan. Satasiahan ei ole ku tämä viikko, vika viikko mennään sitten ekan viikon mukaan, et nähään onko voimatasoihin tullu muutoksia.

No ei siinä, mä päätin korjata asennetta. Mun on tässä hyvässä fiiliksessäni aika vaikea kerätä agressioita salille, joten päätin epätoivon sijaan ottaa sellasen no problem -fiiliksen. Aattelin, ettei niihin treeneihin kai sentään kuolla voi. Eihän? Joten aamulla kipitin kuuliaisesti salille tekemään selkä-takareiska -reenin ja kyllä sieltä hengissä pois tultiin. Tollasessa jätti-sarjassa se käytettävä paino on jo niin pieni, et helpottaa kummasti. Ja toisaalta tää oli helpoin päivä, koska tässä päivässä on sumoveto, jota tehdään vain 3×8-12. Ja vatsatkin jätin huomiselle, joten tälle päivälle ei kertynyt yhteensä kai kuin 528 toistoa. Huomenna niitä kertyykin sitten jo 780 toistoa. Et tää päivä oli aika piece of cake =D Jep, mua alkaa enää vaan naurattaa, koska mä oon NIIN LOPPUSUORALLA :) Ihmeen vähän kuitenki energiaa palaa. Omissa treeneissä se on yleensä tuolla 650-800 paikkeilla.

DSC_1240

DSC_1239

Aluks mä aattelin, et mä käyn jo tällä viikolla Inbody -mittauksessa, mut päätin lykätä sitä ens viikon to-pe -akselille. Ihan vaan siks, et mä oon mässäilly niin sairaasti viime aikoina, et jos mä saisin ees puoltoista viikkoa pidettyä tiukkaa linjaa et kehtaan mennä koko mittaukseen! Mut hei, 7 reenit ja reilu viikko enää tätä ruokavaliota, sit mä kostan itelleni =D Ja lupaan olla jatkossa lähtemättä mukaan vastaaviin ja uskovani itteeni :)

Tän pienen ylirasituksen/yliväsymyksen on huomannu hyvin myös hervottomasta hihittelystä. Mä olin viime viikolla pikkujätkän kanssa pihalla ja kattelin ku naapuritalon teinipoika ei saanu partsin ovea kiinni. Ette usko, et mul oli hauskaa. Mä hihittelin ja hekottelin varmaan vartin tossa itekseni, onneks ihmiset kai luuli mun hihittelevän omalle pojalleni =D No oli se sen partsin oven seuraavaan päivään mennessä kiinni saanu :)

Käytiin yks päivä lönkyttelemässä tos meiän Pikku-Veskun puistossa ja nähtiin tällanen hauska sorsa-poikue. Toi 1 poikanen on keltanen, siltä puuttuu väripigmenttejä. Hauskan näkönen, kiusaakohan noi muut sitä. Viime vuonna oli kuulema ollut ihan albiino-sorsakin, sitä en muista nähneeni. Ja joutsen-pariskuntakin poikasineen ilahdutti :) Kiva lisä näiden miljoonien lokkien seassa =D Vähän ihmetyttää, et mihin ne valkoposkihanhet on tänä vuonna jääny. Ne tulee yleensä tohon Ankkurin uimarannalle 6. -8.6. ja jäpittävät siinä laumana pitkän aikaa. Nyt ei oo näkyny. Vaikkei tietty oo tullu rannalla löhöiltyäkään jostain kumman syystä =D

DSC_1192

DSC_1193

Meil oli rauhallinen juhannus. Aattona käytin koiran illalla ulkona ysin aikaan enkä yhtään muistanu, et Lahen satamassa on aina kokko. Oli meinaan varmaan koko kaupungin popula sitä kattomassa. Ite en aiemmin oo eksyny, mut tulipahan nähtyä. Lauantai vietettiin ainaki Lahessa mitä ihanimmassa säässä kuten kuvasta näkyy. Koiralle uiminen maistui siitäkin huolimatta =D

IMG_0847

Eilen ryhdistäydyttiin ja lähettiin kiertämään Iso-Tiilijärvi vaihteeks. Koira tunki kuononsa heti aluks muurahaispesään ja sit se hinkkas sitä koko matkan joka puskaan kuten kuvasta näkyy =D Ihme, et lenkin jälkeen ei löytyny kuitenkaan yhtään punkkia tällä kertaa  :)

IMG_0860

DSC_1231

Oi ja kattokaa mitä mulla on! Kenttäpaikat Nightwishin Barona-areenan keikalle marraskuussa! Tää on vähän ärsyttävää ku mun kesät menee aina oottaessa kaikkea talvikivaa =D

DSC_1210

Mut hei, fiilis alkaa olemaan katossa taas ja mä yritän vetää nää loput 7 reeniä nyt niin putkeen ku vaan mahollista. Sit mä varmaan maltan lepäilläki viikon. Kai. Ehkä. Tai ehkä mua ei huvita ees :) Mut palaillaan taas ja kivat viikot kaikille! Josko nää kelitki alkais ees jossain vaiheessa suosimaan :)