Liekeissä!

Juupa juu. Se arkeen palaamisen vaikeus olikin sitten huomattavasti vaikeempaa ku aluks kuvittelin =D

Siinä kävi sitte sillee, et mulle kerty täydellistä treenitaukoa 1,5 kk ja salitaukoa peräti pari kuukautta. Järkyttävää. Mä en ees silloin selkävammasena pysytelly pois ku max. kuukauden =D Homma meni siihen, et salille raahautuminen alko tuntua sitä hankalammalta, mitä pidemmäks tauko venyi. Ja ruokavalio oli pyllyllään, pelkkää sokeria. Ja sit oli olotilakin jo niin plösö, etten mä kyennyt senkään takia sinne salille raahautumaan. Mä aattelin et kaikki kattoo, et onpas tosta tullu PLÖSÖ =D Ja seli seli sitten vaan.

14563404_1253030441403512_4812657299488886169_n

No eihän siinä sitten auttanu ku ryhdistäytyä. Paino oli hivunnu 65,7 kiloon. Mä päätin, et lokakuun ensimmäisestä jouluaattoon ollaan ilman ensimmäistäkään karkkia. Aattona voi sit vetää vähä suklaata ja eiku takas ruotuun. Näin mä oon päättäny :)

14716158_1274281505945072_8563379246358353263_n

Pari ekaa viikkoa treenailin vaan himassa ja ulkona, et pahimmat pöhöt lähtee ja nyt mä oon uskaltautunu takas salilleki taas. Se kynnys oli kyl aika korkea, meinasin kompastua =D Mut treeni maistuu taas. Ai että se maistuuki hyvältä! Koht mä oon tietty taas ihan puhki, ku sata lasissa pitää mennä koko ajan…paino on nyt tullu 3 kiloa alaspäin, 4,7 pitäs viel pudottaa. Viikon verran flunssa vähän yrittäny painaa niskaan, mut ei oo pahemmin menoa haitannu.

Mä kärsin muuten taas melkosista niska-hartia -kivuista tossa treenitauon aikana. Ihan järkyttävässä kondiksessa koko ajan. Ne katos ku taikaiskusta saman tien ku alotti treenaamisen. Joten on siitä monenmoista hyötyäkin.

14705634_1274281109278445_2837537429504521414_n

Mies on messissä. Se meinaa vetästä oikein urakan, yli parikyt kiloa. Reilu 7 se on kai jo pudottanu ja reilu 13 jäljel. Saa nähä kui äijän käy :) Ihmeen helposti kyl menny molemmilla, ei oo karkkipäivät käyny ees mielessä…ainakaan mulla. Mies tietty salaa toivoo joka päivä, et vaimo soittais ja ilmottas et nyt on kuule karkkipäivä =D Mut ei, nyt ei sorruta!

Ukko ei oikein tykänny mun HIIT-lenkistä, aikanen hauta meinas taas kuulema kutsua =D
Toi ei oikein tykänny mun kiertoharjottelupluslenkistä, aikanen hauta meinas taas kuulema kutsua =D

Välillä saa vähän parempaaki ruokaa, ku työpäivinä mä menen lähinnä jollain kananmuna, raejuusto, tonnikala, kasvissosekeitto yms. härpäkkeillä. Mä aina kateellisena katon ku jotkut jaksaa väsätä nii hienot eväätki. Mä en vaan jaksa. Enkä haluu. Eikä kiinnosta.

Husbandin kokkailuja
Husbandin kokkailuja
Juuresmuusia murekkeella ja juustolla
Juuresmuusia murekkeella ja juustolla
Työkavereiden kanssa käytii Haraldissa vähä maistelemassa, sen herkullisen näkösen jälkkärin jätin kyllä väliin :)
Työkavereiden kanssa käytii Haraldissa vähä maistelemassa. Sen herkullisen näkösen jälkkärin jätin kyllä väliin :)

Mitäs muuta. Ensilunta satelee <3 Ostin itelleni uudet lumilautamonot, uus lauta on vielä matkalla. Pari Himoksen reissua varattuna, tammikuulle vkl ja maaliskuulle viikko. Viime talvena ei mäkeen millään kerinny, tänä talvena saa luvan keritä :) Koht mä lähen koiran kanssa lenkille, se varmaa sekoo!

Mä sain vihdoin boa-kiinnitykset! Ei ku kunnon kelejä oottelemaan :)
Mä sain vihdoin boa-kiinnitykset! Ei ku kunnon kelejä oottelemaan :)

Vierumäelle mä en sit lähteny vaan peruin paikan. Mä en oikein keksiny sitä lisäarvoa, mitä sillä koulutuksella oisin saanut. Oishan sitä ehkä voinu työssä jotenki hyödyntää, tai sit ei. Sen sijaan mä kyllä hain tohon Lahen ammattikorkeeseen. Uutena on tullu esivalintakoe, joka on nyt hyväksytysti läpäisty ja varsinainen pääsykoe 2 viikon päästä. Katotaan missä vaiheessa alan hyppii seinille =D No onneks siihen ei tarvi mitenkään valmistautua. Esivalintakokeessa oli sellanen mukava tutkimusaineisto sisäistettävänä ja se oli vähän tuskallista. Mä en kyllä odota pääseväni sisään, ihan liikaa hakijoita ja ihan liian vähän alotuspaikkoja. Mut käydään nyt kattomassa ni eipähän sit jää ainakaan harmittamaan.

Pääsykokeet kutsuu!
Pääsykokeet kutsuu!

Kauheen vaikea kirjottaa näin harvakseltaan, näin pitkässä ajassa kerkii tapahtua niin paljon, ettei ookaan enää mitään asiaa. No mä yritän vähän ryhdistäytyä ja kertoa, pääsenkö mä siihen 58 kiloon tänä(kään) vuonna =D Ei jestas sentään, ei laihduttaminen kyllä ennen ollu näin vaikeeta. Sohvaperunana se suju ku vettä vaa :)

Ens lauantaina on taas se päivä vuodesta, jolloin pitäs käydä suunnistamas. Eka piti mennä rilluttelee ja kattoo JVG:tä, mut mettäs rämpiminen on terveellisempää =D Katotaan selvitääks tänä vuonna maalii ennen ku kaikki muut on lähteny kotii =D =D =D Okei, säävarauksella :)

14611079_1274281219278434_8511117085947098719_n

Ei mut nyt on paineltava pihalle ennen ku noi sulaa veks!

Ai ja hei Gunnarit tulee ens kesänä Eurooppaan, pakko lähtee johki päin elleivät sit ota Suomeaki kohteeks <3

Palaillaan ja hyvät pyryt kaikille =D