”Lepoviikko” takana ja luovutushalukkuus lisääntyy

Mun levollinen lepoviikkoni on vihdoin takana :) Mä päädyin kyllä lopulta pitämään 2 ihan lepopäivääkin, mut alkuviikon lenksujen lisäks mä tein parit salitreenit ja filtsulenkin.

Joo mä lupauduin perjantaina lähtee miehen kans kiertää Hollolan kk:n lenkin. Oikeestaan aika jees ku ei kauheen usein innostu. Seuraavana päivänä ei meinaan ollu kovinkaan kiva istua satulassa. Ja mä aion ostaa omaan satulaan sellasen geelipehmusteen aivan varmasti =D

IMG_0571

IMG_0568_2

Lauantaina mä kävin vääntämässä tiistaita vielä järjettömämmän persreenin salilla. Mä tein eka kiertoharjotteluna 3 kiekkaa 10-12 toistoilla 1-jalan hip thrustin, ristiaskelkyykyn, portaallenousun, sivukyykyn, samppikyykyn ja jalkojennoston. Sen jälkeen läks viel tyylillä 3×8-15 hip thrust, boxikyykky, 1 jalan mave, bulgarialainen askelkyykky, aasinpotku smithissä, taljapotku, loitontajat ja hack väärinpäin. No loitontajia meni 2×20 ja vika sarja yhteensä 50 toistoa pudotuksina ja hackia tais mennä 4 sarjaa. Joo, tuns tehneensä myös seuraavana päivänä, eli sain pitkästä aikaa myös takareidet kipeeks :)

Kovin on lepposat tunnelmat ennen reeniä :)
Kovin on lepposat tunnelmat ennen reeniä :)
Auts! Hikiki tuli sen verran, et letin päästä tippu vaan TIP-TIP-TIP )D
Auts! Hikiki tuli sen verran, et letin päästä tippu vaan TIP-TIP-TIP )D

Mites noin niinku muuten läks omat reenit tauon jälkeen. Hmmmm….mä oon ollu huomaavinani, et ihan ku mun takareidet ois heikentyny Addun aikana. No niinhän siinä on tainnu käydä. Esim. tiistain treenissä SJMV tangolla ei meinannu onnistua millään, painoa sai vähentää vaikken sitä koskaan isoilla painoilla oo tehnytkään. Reidenkoukistuksessa oon meinaan ihmetelly, ku tuntuu yhtäkkiä etureidet olevan vahvemmat. Ja kyllähän mä nyt muutenkin oon huomannu, et etureidet on ehkä ne ainoot, joihin jonkinmoista kasvua on kertyny. Toinen mikä ei onnistu enää ollenkaan, on normi takakyykky. Ei samperi, en saanu ku lonkankoukistajat ihan saamarin kipeeks ja siis tyylikin oli niin nolo, et mä en tajuu mitä ihmettä on tapahtunu. Tällä hetkellä musta tuntuu, et mä en enää ikinä tee kyykkyä vapaalla tangolla. Se oli pahempi räpellys ku ees alussa. Mua suorastaan ÄRSYTTÄÄ.

Mua muutenki on alkanu ärsyttämään koko Advanced päivä päivältä enemmän. Mä INHOON tätä ruokavaliota. Oikeesti. Se on sietämätön. Tää maltojen, buustereiden, treenijuomien jne. käyttö tuntuu aivan järjettömältä. Etenkin kun mä en ole huomannut niistä olevan minkäänlaista hyötyä näiden 7 viikon aikana. Mä en jaksa puputtaa riisiä, makaronia, perunaa ja leipää. Mun maha huutaa hoosiannaa. Tässä on liian vähän rasvaa, liikaa proteiinia ja järkyttävästi hiilaria. Ei, mä en tykkää en. Mä nyt vakavasti harkitsen, josko mä heittäisin ruokavalion osalta leikin kesken. Ja kokeilisin loppuajan omalla ruokavaliolla. Vaikken mä tiiä mitä järkeä siinäkään olis. En mä ainakaan mitään ees omaan käyttöön oma-tieteellistä sillä saavuttais. Mut tällä hetkellä vielä 9 viikkoa tätä propably for nothing tuntuu elinkautiselta. Oikeesti. YHYY!

Sen lisäks mä tiedän, et mun takareidet on heikentyny, keskivartalo tämäköityny entisestään ja hauis kutistunu. Siis hauis on niin järkyn pieni lihas, ettei sille mun mielestä millää riitä rasitus kerta viikkoon parin mulle vielä ei niin hyvin sopivan liikkeen muodossa. Ei mitään järkeä. Ehkä jollekin on, mulle ei. Se on kutistunu. Ja se käsivarsi on läskistyny. Mä en kestä! YHYY! Mun on nyt pakko keksiä jotain. Jos mä jatkan näin vielä pari kk, mun yläkropan lihakset on long gone. Ihan varmasti on. Ja eihän täs oo vatsalihasliikkeitäkään oikein ollenkaan. No yks silloin, toinen tällöin. Ja ku ei muutenkaan oo oikein vapailla painoilla tehtäviä isoja moninivelliikkeitä, ni must tuntuu, et mun keskivartaloki on heikentyny.

Mulla on nyt selkeesti KRIISI!!! Joo ja en tiiä mitä täs keksii. Vai keksiikö mitään. Ainaki mä tiiän, et tää on eka ja vika valmennus evö mulle. Ku tekee ite ja joku ei toimi, ni eiku korjaat ja muutat. Tässä ku mennään kaikki samalla kaavalla ni ei auta itkut markkinoilla. Toisaalta näissä treeneissä on paljon hyvääki, mut jotkut lihakset vaan saa paljon enemmän huomiota ku toiset. No jos mä yritän ihmetellä vielä tän viikon. Mut en mä näe kauheesti järkeä siinäkään, et mä painelen nää treenit ja lisäks käyn tekemässä sitä ja tätä täydennykseks :) Osansa on varmaan silläki, et kesä lähestyy ja mua vaan kiinnostais pudottaa muutama kilo =D Argggh, voi ku joku taas päättäis mun puolesta. Tai siis ees tän kerran :)

Mitäs muuta taas? Suomen kesä lähestyy ja toppatakki päällä vedetään toukokuussa. Voi hyvää päivää!

DSC_0949

No onneks tänään alkaa näyttämään taas vähän toiveikkaammalta. Muuten tullu touhuiltua koiran kanssa ja vietyä sitä pihalle n. 1000 kertaa päivässä =D

IMG_0599_2

IMG_0600

Ni sit seki on tällanen reporanka ihan ilman kaikenmaailman Adduja =D

DSC_1020

Jep, mä jään pohtimaan seuraavan 9 viikon tulevaisuuttani kuumeisesti! Muille hyvää ja aurinkoista alkavaa viikkoa :)