Kiirettä pitää ja kuolema tulee =D

Huhheijaa, nää loppukeväät on aina vähän tällasii outoi :) Mitään tekemistä ei sen kummemmin oo mut kiirettä pitää aamusta iltaan =D Mitähä kaikkee mä oon touhunnu?

IMG_0698

Viime keskiviikkona kävin pikkujäbän kans Upilassa päiväretkellä. Oli ihan kiva reissu. Tosin jätkälle ois riittäny ihan jo se ajelu sillä tosi siistillä dösällä, ilme oli ku lottovoittajalla ja hoki koko matkan ”WAU!” =D

DSC_1073

Torstaina käytiin Eurassa kahvilla kääntymässä. No ei, mies kävi työhaastattelussa ja mä ystävällisenä vaimona lähin jouselle istumaan 6 tunniks, koska eihän mulla parempaakaan tekemistä olis =D

Perjantaina mulle soitettiin ja pyydettiin työhaastatteluun. Siis sen perusteella, et olin viime vuonna jotain paikkaa hakenu, ni olivat mun tiedot jostain esiin kaivaneet. No miehä olin ihan seittemännessä taivaassa ku se ois sellanen duuni mistä tykkään. Mut sit mie aloin tajuumaan, et siinähän pitäis ajaa. Ja ehkä omistaa auto. No mut miehän en aja. Tai siis on mulla kortti, mut ajaa en osaa. Pätkääkään. Inssissä tulin kolmion takaa auton eteen, koskaan ei korttia mulle ois ees myöntää pitäny =D Välillä mä uhoon opettelevani ajamaan, mut joka kerta stressaannun jo ajatuksesta niin paljon, et sit on pakko siirtää asiaa taas jo ajatuksenki tasolla. Hyvin oon onnistunu siirtelemään jo 25 vuoden ajan =D No haastattelu olis huomenna, laittelin viestiä et kandeeks ees raahautua paikalle…

Viikonloppuna käytiin Pirunpesällä köpöttelemässä. On niin vapauttavaa ku voi antaa ton pojan juosta vapaana. Siis sen lapsen, ei koiran =D Tää on valitettava tosiasia. Pikkujäbä on niin vilkas, et tääl normiliikenteen seassa sen itsenäinen kävely on suuri riskitekijä. Tai no ei se mitään kävellä osaa, se juoksee AINA. Ja se juoksee pirun kovaa. Se teki sitä jo 1-vuotiaana. No, siit tulee futislegenda…kuhan nyt eka kiinnostuis siit pallosta ees =D

IMG_0726

Alko poseeraus jo selkeesti kyrsimään =D
Alko poseeraus jo selkeesti kyrsimään =D

IMG_0752

Viikonloppuna iski taas parin viikon tauon jälkeen MÄSSYPIRU! Oikeen 2 päivän voimalla taas. YHYY! Ja kiloja nasahti taas 3, joita saa tässä taas viikon sulatella. Ai ku ois hienoo osata syödä sillee vaik 1 suklaapatukka…tai no mitäs iloo siitä olis =D No joo, meni taas kaikkea maan ja taivaan väliltä ja rikollisen paljon. Täs on muutenki ollu lievää ylirasitusmeininkiä taas havaittavissa. Se purkautuu usein mm. noin. No onneks siitä pääsee aina kuosiin taas. Mut jos mä pitäisin viikonlopun aina vapaasyöntinä ja tiukistelisin viikot, ni mä oisin aina vähän sillee niinku PUFF. Ehkä yks päivä kuussa ois viel hyväksyttävää :) Mä oon nyt pari viikkoa ollu tässä ihan ilman aerobisia, ettei kroppa ylikuumene taas…

135 kiloa vaatii, et hip thrustissa löytyy failure about 10 toiston kohalla.
135 kiloa vaatii, et hip thrustissa löytyy failure about 10 toiston kohalla.

…in my dreams! Advancedin viimesin päivitys oli meinaan suoraan… sanonko mistä??? Sinänsä liikkeet pysy nyt samoina ja sarjojaki vaan 3 per liike, mut vikat sarjat -> 50 toistoa!!! Eikä ees minään pumppina vaan ihan kunnon painoilla. Siinä vetkuttelet 5 sekan tauoilla kunnes 50 on täynnä. Ei pal naurata, ennemmin itku lähellä. Mä oon ite käyttäny tota aiemmin ainoastaan loitontajissa ja siinäki mul on ollu laskevat painot. Eli nappaan aina finaalissa vitosen painosta pois ja taas failureen. Tässä ei painonvähennyksiä tehdä. Paitsi eilen oli pakko pystypunnerruksessa ku ei vaan ois noussu enää yhtään.

DSC_1097

DSC_1100

Maanantaina meni noi alakädet täystukkoon, tuli verenpurkaus ja mä luulin et koko kädet räjähtää =D Mitä mä täs nauran…ei mua naurata. Etenkään ku tänään on jalkapäivä. Mä en kestä. Auts!

Nyt oli Advancedilaisille tullut jatkomahdollisuuksiakin. Siel ois 12 viikon extraa tai 12 viikon kiristelyä tarjolla tai vaikka molemmat. Mä tässä nyt puolitosissani harkitsen…tai en. Musta tällä hetkellä tuntuu, et mä voisin haluta vähän pienempään ja ketterämpään kuntoon ja kiristellä mä osaan kai iteki…ne treeniohjelmat mua tässä vaan vähän kiinnostais :) No, mul on aikaa vielä miettiä.

Kattelin tossa taas vasta maanantain Fitnesspäiväkirjat. Ihanan terve suhtautuminen tolla Teittisellä on koko hommaan. Verrattuna esim. siihen toiseen ääripäähän mitä mun silmissä Valosaari edustaa. Mä tunnistan itteni enemmän jälkimmäisestä, kova pyrkimys ensimmäiseen :)

DSC_1122

Mitähän muuta. Mä oon tässä kovasti ollu tälläkin viikolla muuttamassa johonkin päin. Viikon aikana kartalla olleet mm. Orivesi, Lammi ja Ylöjärvi. Orivesi tais mennä jo hautaukseen, Ylöjärvelle meni tänään tunnustelut mut ei kovin innokkaalla vastaanotolla. Lammi on tossa lähellä, sinne nyt vois lähtee vaik huvikseen :) Siin ois Hämeenlinna ja Lahti molemmat lähellä ni vois käydä töissä kummassa vaan =D Joo, kahtellaan…

Apua! Lasten kesälomat alkaa! MÄ EN KESTÄ =D Ihmeen hyvin kestin muuten viime kesän :)

Mukavat loppuviikot kaikille! Sielt tulee helteet :)