”Kesä”kuulumisia =D

Hohhoijakkaa! Mä kattelen ikkunasta ulos ja mietin, missä vaiheessa haen pyykkini sisään. Joka toinen vartti sataa, joka toinen ei. Mietin josko ne siellä sen vartin aikana olis kerinny kuivumaan =D Mä en kestä. Kohta heinäkuu eikä ees lapset oo vielä järveen tänä kesänä uskaltautuneet =(

Huono päivä kirjoittaa, mulla loppui meinaan lomakin eilen. Tänään vielä vapaa mutta tunteja jo laskeskelen työmaalle paluuseen. Lomalta töihin paluu on aina yhtä synkkää, mun pitää varmaan alkaa pitämään lomat super-lyhyissä jaksoissa ettei ihan niin paljon ala potuttamaan. Toisaalta kai sitäkin suunnitelmaa joku työsuojelulaki olis sotkemassa.

Hmmm, näköjään puoleentoista kuukauteen ei sanan säilä ole iskenyt eikä se oikein tunnu iskevän nytkään. Sen verran lomani aikana pitkästyin, että mulle kerkis kehittyä monenlaisia tulevaisuudensuunnitelmia, joista kaikkia en enää edes muista =D Yhtenä päivänä olin hakemassa Espanjaan töihin, mutta se kun vaatii elämänmuutosta hieman muiltakin ihmisiltä, niin annetaan sen nyt hautua vielä vähän. Seuraavana päivänä mä olin hakeutumassa opiskelemaan funktionaalista ravitsemustiedettä =D No sitä kerkiää tässä vielä hieman hautomaan myös. Yhtä hyvää ideaa en enää muistakaan, se oli varmaan kanssa joku todella loistava idea. Harmi, että nää mun ideat vaatii melkoisesti pätäkkää, tarvii laittaa lotot vetämään.

Se on oikeastaan aika kauheaa kun ihmisellä on järjettömästi ideoita, mutta aikaa, rohkeutta tai mahdollisuuksia ei ole toteuttaa niitä kaikkia! Lisäksi ne pitäis päästä toteuttamaan aina heti, koska muuten se mieli kerkiää muuttumaan sen tuhat kertaa odottaessa. Mä esimerkiksi Kreetan reissun jälkeen aloin suunnittelemaan tämän syksyn matkaa. Ette tiedäkään kuinka monta kertaa se maa, kohde ja hotelli vaihtui sen 9 kuukauden aikana. Se saattoi vaihtua meinaan monta kertaa päivässäkin. Meinas siinä oma ja varmaan välillä muidenkin päät hajota =D Jep, mun pitäis aina päästä lähtemään äkkilähdöllä johonkin ni ois helpompaa =D No joo, mutta syyskuun lopussa lähdetään Kosille, se on nyt varattu eikä sitä enää muuteta.

Viime viikolla lähdin hakemaan uutta puhelinta rikkoutuneen tilalle, pyysin myyjää antamaan päättämäni puhelimen äkkiä, ennen kuin muutan mieleni =D Ai niin, päätin mä hommata elämäni ensimmäisen tatuoinninkin…tai no itse asiassa mä suunnittelin niitä joutessani jo 5.  Eräs tyyppi jo ilmoitti ettei mulle ala tatuointia tekemään kun en kuitenkaan osaa päättää. Ai ja olen mä myös harkinnut body fitness masters +45 kisoihin osallistumista, muuttamista ja työpaikan vaihtoa, että on noin niinkuin kiirettä pitänyt….ainakin ajatuksen tasolla =D No katsotaan vuoden päästä niin Sirkku on samassa työpaikassa, asuu samassa paikassa, käy samalla salilla eikä sillä vieläkään ole ensimmäistäkään tatskaa eikä se vieläkään opiskele mitään…näin se menee, valitettavasti :)

Onneks salilla voi sentään itekseen säkkiä hakata :)
Ei se siitä enää kasva =D
Eikä maha kutistu :)

Noin niinkuin käytännössä hommat on kuitenkin menny tuttua turvallista rataa. Kickboxing on mun osalta jäänyt kesätauolle, mut kaveri lupas syksyllä jatkaa mun kanssa. Ei musta vaan oo yksin käymään tollasissa parihommeleissa, sen verran epäsosiaalinen yksilö olen :) Salilla palasin sen 1-jakoisen räpiköinnin jälkeen vähän tutumpiin ja turvallisempiin kuvioihin, ei niitä mun 1-jakoisia hullukaan jaksa =D Mun kesäharrasteet on ollu vähän jäissä, koska tää kesä ei osu koskaan sellaseen ajankohtaan, et miehelläkin ois vapaata. No eilen piti tennistä mennä lätkimään mutta yllätys, mun pohje on sen verran pahassa kunnossa, et ei sillä tennistä lähetä repimään. Pistin jätkät pelaamaan futista ja me pikkujätkän kans vaan köllöteltiin :)

No on sitä iteki jossain vaiheessa näköjään päässy :)

Kesäkuun alussa käytiin pitkän kuivan kauden jälkeen vähän juhlimassa vapaata viikonloppua, tosin meidän maakuntakierros kutistui Padasjokeen, mutta kivaa oli :)

Mitä sitä tissuttelemaan =D

Juhannus oli mulla eka vapaa juhannus vuosiin, käytiin Messilässä vähän juhlistamassa sitä pohjosista piipahtaneen kaverin kanssa. Ens lauantaina menen kattomaan Guns n´Rosesia ja sitä seuraavana lauantaina Koivusen Aria <3 Kyllä nyt Sirkkua viedään, tässähän joutuu ihan hunningolle =D No onneks kohta on taas syksy, ni mun ei tarvi poistua mökistäni mihkään :)

Ennen humputtelua piti toki käydä vetäsemässä juhannus-sali alle :)
Harvemmin kun juo, pitää kaikki tipat hyödyntää =D

Ai niin, aloitin mä itseni elvytyksenkin. Pari viikkoa tankannut nyt jodia, rautaa, D-vitamiinia, seleeniä ja tyrosiinia. Mitään muuta vaikutusta en ole huomannut kuin lievät ylikierrokset, mutta se voi puhtaasti johtua tästä liiasta toimettomuudestakin :)

Välillä toivon, et ois kauppa edelleen vieressä ni ei tarvis turvautua tällasiin epämääräisiin pöperöihin :)

Hyvä, nyt siellä on ollut satamatta ainakin puol tuntia, lähden hakemaan pyykit jotta saan vietyä uudet tilalle =D

Hyvät kesän jatkot! Helteitä en enää uskalla toivoa, koska muuten mä paistun töihin!