Ja uusia tuulia…TAAS =D

Minne tää aika juoksee??? Koht on jo joulu ja sit koht jo kevät ja taas kesä ja kaikkee! Pitää alkaa sitä biksukuntoa taas vaihteeks metsästämään ku tänä vuonna sitä ei saavutettu ollenkaan =D

Ihan kauheesti taas kerinny tapahtumaan kaikenlaista. Mun saleilut on ollu aika vähillä kaikkien tekosyiden nojalla. Mä olen suoraan sanottuna perseilly eli läskeilly taas :) Kävin mä viime viikolla pari kolme kertaa raatamassa. Lauantaina lähetin miehen kauppareissulle ja menin siks aikaa salille. Se mietti etukäteen, et miten se saa sen ajan kulumaan. Mä tunnen sen paremmin ku se ite, mun 1h15minuutin salireissu venähti 2 tunnin reissuks ku ei ukkoo näkyny =D Tällä viikolla en sinne asti oo näköjään kerinny. Mä arvasin, et toi välimatka alkaa ärsyttää, vaik se ois oikeesti loistava lämppäri- ja jäähdyttely…tai no jäähdyttely ennemmin tässä vaiheessa vuotta =D Ai ja kävin mä yhen mäkireeninki huitasemassa, oli kovinki mukavaa pitkästä aikaa. Ne on siitä hyviä, ku ne saa alta pois niin nopeesti ja on silti niin tehokkaita.

Mein koiraa vaivaa lievä suuruudenhulluus, se ei kovin pieniin keppeihin tyydykään =D
Mein koiraa vaivaa lievä suuruudenhulluus, se ei kovin pieniin keppeihin tyydykään =D

Mä kävin viime viikolla myös työhaastattelussa. Lahteenki tulee uusia hoivakoteja ku sieniä sateella ja niihin on tullu hakemuksia läheteltyä. Tämä kyseinen sijaitsee kyllä sen verran hornassa, et ei niin haittaa vaikkei nappaiskaan.

Lauantai-ilta ei Deimosin mielestä ollu kovinkaan rattoisa =D
Lauantai-ilta ei Deimosin mielestä ollu kovinkaan rattoisa =D
Mut peiton alla on kiva köllötellä suihkun jälkeen :)
Mut peiton alla on kiva köllötellä suihkun jälkeen :)

Sunnuntaina meiän ”pikku” hauveli kävi ensimmäisessä näyttelyssään Lahti-hallissa. Kyseessähän oli epävirallinen pentunäyttely, tammikuussa sitten isommin. On mulla koiria ollut aiemminkin elämässä, mutta näyttelyistä en koskaan oo ollut innostunut. Eniten siksi, et mua ei itteeni kiinnosta mennä sinne kehään heilumaan. Nythän mun piti päästä siitä ku koira veräjästä ku jonkun muun piti hoitaa homma. No ei sitten hoitanutkaan, joten jouduin ihan ite selviytymään =D No se meni ihan jees meiän molempien osalta ja taidan jatkossa hoitaa suosiolla homman ite. Deikun sisko voitti (se on sellanen hikipinko =D) ja Deikku oli VSP ja sai kunniamaininnan tai jonku. Oli polleeta poikaa jätkä :) Mutta erinomaiset arvostelut kyllä sai, lähinnä kai meiän kehäkäyttäytymisessä oli toivomisen varaa…no sitä voi aina hioa…vaik meiän perheen edustuskelposuus on aina ollu hiukka hankalaa :)

Jouduinkin suunnitelmista poiketen ite kehään...
Jouduinkin suunnitelmista poiketen ite kehään…
...ja se sujui paremmin kuin oletin...
…ja se sujui paremmin kuin oletin…
Joten tästä on hyvä jatkaa :)
Joten tästä on hyvä jatkaa :)

Mä vähän panttasin…mä meinaan kävin eilenki työhaastattelussa. Ja sain paikan. Ja alotan ens tiistaina. Eikä mul oo pojalle hoitopaikkaa =D

Joo tää ei oo hoitoalan duunia, vaan ihan myyntipuolen hommia. Mä aina vannon, etten enää ikinä myy mitään ja aina tässä käy näin :) No vaihtuvia projekteja, maybe B-to-B ja takuupalkka, katotaan kuin akan käy. Näissä hommissa mä arvostan eniten aina sitä, et työyhteisöt on yleensä ihan mielettömän siistejä. Jengi on mielettömän rentoa ja kaikki on vaan kivaa. Mun mielestä duuniin pitää olla kiva mennä mut välillä tuntuu, et Suomessa se on jopa epäsuotavaa =D Ja tietty duuni on myös vapaata. Mä teen sen verran ku haluun ja that´s it. Ja talokin on jo ”vanha”, et tietää taustoistakin jotain :)

Mitäs muuta tää sit tarkottaa? No sitä, et mun sali vaihtuu TAAS =D Vaihtoehdot on palata sensein huomaan Kamppailulajikeskukseen tai sitten testata GoGoExpressiä. Jälkimmäinen on pitäny käydä iät ja ajat tsekkaamassa, taitaa olla ihan hyvä sali? Ja oishan se vähän huokeempi, mut edellyttää sopparia ja mä en tykkää sellasesta. Ja sensein sijaintikin olis kyllä mulle parempi…ehkä mä käyn sunnuntaina kattomassa sen GoGon ja päätän sit.

SIt mä vielä mietin sorrunko mä ottamaan dösäkortin vai oisinko mä niin reipas, et mä kelillä ku kelillä fillaroisin kaupunkiin ja takas parinkympin pakkasissakin…hmmm…täytyy harkita :) Oikeesti mä oisin kyl nopeemmin kohteessa jos mä fillaroisin…mut mä en haluu, et isot pahat pojat nyysii mun fillarin taas. Se on paljon paremmassa turvassa tuol partsilla :)

Eli sellasta jännää on sattunu. Mä läskeilen tän kuun loppuun ja sit mä ryhdistäydyn ja otan itteeni taas niskasta kii…TAAS :) Jepjep, yhtä jojoilua taas koko akka. No en just jaksa ottaa niin vakavasti, mä oon kuitenki itteeni aina ihan suht koht tyytyväinen kuhan saan hiilaripöhöt karsittua ja piän vaatteet päällä :)

Mut sellasta! Katotaan mitä ihmeellistä taas ens viikolla on tapahtunu =D Ja saa kertoa tosta GoGoExpressistä jos haluaa mielipiteensä ilmaista. Sehän on kuitenkin useilla paikkakunnilla. Yks kaveri siellä käy ja sillä ei ainakaan mitään negatiivista ollu sanottavana. Mä oon vaan vähän tällanen tunteellinen ihminen ja must on kiva mennä salille vähän niinku kotiin. Ja mä epäilen saanko mä sellasta tunnesidettä luotua tollaseen isompaan…mut siel ois kuulema kyl porraskone…ja vois olla kaikkee muutaki kivaa nykyaikasta =D

Nonni, HEIPPA ja PUSIPUSI :)