Hui hai ja RAI RAI!

Hih, en mä nyt ihan tiheeseen oo vieläkään kirjotellu, mut sentään vähän =D Mä en kyllä ees muista mitä oon duunaillu, mut yritetään nyt jotain :)

Joo, mun fivefingerit tuli lopulta. Tykkään. Ja mun kippuravarpaatki sinne jotenki asettuu :) Vappu hurahti töissä ja piti niitä sitten vappulenksulle lähteä tyyppäämään. Silloin tais kyl olla vähän kostee keli, oli vähän liukkaat tuolla kivisissä ylämäissä. Mut jees.

On ne söpöt =D
On ne söpöt =D

Töitä on piisannu, mut kohtuullisesti tässä viime aikoina. Sillee sopivasti. Eli salillaki on tullu käytyä melko ahkeraan. Mä päädyin sit lopulta kuitenkin rakentamaan itelleni ihan uudet saliohjelmat. 3+2 mennään, eli 3 ala- ja 2 yläkroppatreeniä. Ne on hyvät. Ne on tosi hyvät. Tykkään. Kesto vetelee 1:15 -1:30 h, en mä sen lyhempien takia kyllä salille jaksa raahautua =D Mä yritän mahduttaa viikolle yhen HIITin, aina ei mahdu. Mut yritän :)

Monkey business :)
Monkey business :)

Duuniin meen välillä fillarilla, välillä en. Mä en tykkää hyötyliikunnasta. Se on se viimenen pisara mun päiväaktiviteetista, joka vie sen voiman koiran kanssa lenkkeilystä tai pojan kanssa pyöräilystä. Mä haluun fillaroida huvikseen ja fiiliksellä, en pakolla. Mut kyl mä aika usein meen töihin päin (alamäkivoittoinen) ja mies sit hakee mut ja filtsun sit illalla =D Hyvä järjestely :)

En mä sitä BC-ruokavaliota jaksanu noudattaa. En vaan jaksa. Se on tehokas, mut ei mulle kiitos. Mä meen näillä perinteisillä munasörsseli-, lihakasvis-, marjapähkinäkreikkalaislinjoillani. Siit mie piän. Paino tullu nyt alas 65 -> 61,9, joten hitaasti mutta varmasti. Tai ei toi nyt niin hitaasti ole, mut ihan hyvää tahtia. Jos se jäljellä oleva 4 kiloa tois haban esiin, ku serkkupoika sen uupumista niin ihmetteli =D

On se siellä. Alla on.
On se siellä. Alla on.

Mä tossa eilen vai toissapäivänä sain taas kivan kohteliaisuuden joltain salin nuorelta neidolta. Kyseli kauan oon reenaillu ja sano miettineensä, et haluu ite olla mun iässä samassa kondiksessa. Mä olin sillee et jee, ja vetelin mahaa sisään =D No mut onhan tollasta aina kiva kuulla :)

Toissa viikonloppuna oli taas vähän koiraurakkaa. Lauantai-iltana välivuoron jälkeen eiku koiraa harjaamaan muutamaks tunniks.

13138945_1144321892274368_2730192941882557180_n

Sunnuntaina ajeltiin sit Helsinkiin näyttelyyn, jonka saldo jäi tällä kertaa kovin ohkaseks meiän osalta. Kasvattajan näkökulmasta meni kyllä hienosti.

Se ei aina haluu mennä sinne mihkä mä =D
Se ei aina haluu mennä sinne mihkä mä =D

No ei se auta ku reenailla sit ku jaksaa ja huvittaa ja katellaan syssymmäl sit uusia näyttelyitä. Tää koiranomistajuus on kyl riskialtista puuhaa. Yhen viikonlopun vammoja vähän tässä…

13177676_1145131238860100_4457529783004682232_n 13177204_1147214315318459_5800416489074961675_n

Näyttelyreissun kärähdys
Näyttelyreissun kärähdys

Toi koira on kyl yks ikiliikkuja, vähä ku emäntänsä. Näyttelyreissun jälkeen hetki huilahettiin ja sit lähettiin viel iltalenksulle uudella tarmolla :)

13166092_1144866908886533_6347755849597650406_n

Mun mettärappuset ei ihan vedä vertoja Malmin rappusille =D
Mun mettärappuset ei ihan vedä vertoja Malmin rappusille =D

13151722_1144866935553197_5970722617563328483_n

Aah, husbandi sai viimein uuden fläsäpyöränsä rakennettua. Ei se sillä kyllä vieläkään oo oikein kerinny rälläämään, mut ehkä ens viikolla :) Mut se on ihan rakastunu siihen. Siis se mies siihen pyörään. Tääl meiän hoodeilla on vaan jotkut valopäät asetellu kaiken maailman esteitä ja rojuja tonne Salpausselän maastoihin mäkien alle kurveihin, et siinä vielä joku maastopyöräilijä ittensä teloo. Ne jo kerran kerättiin pois, mut olivat tulleet uudestaan. Kaiken maailman valopäitä.

On se hieno! Kai :)
On se hieno! Kai :)

No viime viikonloppuna oli sit vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja kaikkee painokelvotonta =D Mut voin kertoa, et meiän reissuissa aina sattuu ja tapahtuu, on hauskaa ja niistä riittäis kerrottavaa jälkipolvilleki, jos kehtais kertoa :)

Välil vähän korkkaria jalkaan...joita ei enää oo =D
Välil vähän korkkaria jalkaan…joita ei enää oo =D Siis niitä korkkareita, jalat on tallella :)

Perjantaina oli vihdoin Torvessa Lost Society. Enhän mä ollu ku 4 vuotta ootellu näkeväni ko. keikan. Keikka oli kova, mut mä oon liian vanha moshpittien reunuksillekin =D Siinä eturivissä yritin nätisti himmailla, mut sen verran tuli osumaa, et ottaan tuli naarmu ja muutenki vähän mustelmaa siel sun täällä. Mut se on only rock´n roll <3 Ilta siitä jatkui mukavasti finaaliinsa ja kivaa oli kaikin puolin :)

Lost Societya odotellessa :)
Lost Societya odotellessa :)
VOITIN! Tietysti :)
VOITIN! Tietysti :)

Lauantaina pirtsakkana rannalle raahauduttiin ja mietittiin syömään lähtöä, kunnes mun lapsuudenkaverini ilmoitti, et he on tulossa prätkäilee Lahtee ja illalla baanalle.

Tässä vaiheessa oli vielä rauhallinen ilta tiedossa...
Tässä vaiheessa oli vielä rauhallinen ilta tiedossa…

13118967_1146415098731714_7671362634860169097_n

Me ei oltu nähty 26 vuoteen! No eihän siinä auttanu ku vetää evästä napaan ja lähteä mettäbaariin kautta kaupungille =D

Possua ja halloumia :)
Possua ja halloumia :)
Kelit oli kohillaan :)
Kelit oli kohillaan :)

Ja taas oli kivaa ja oli kyllä hienoa nähä pitkästä aikaa <3 Ku ton Stadin ja Lahen välissä on noita kilometrejä niin hirveesti, et kyl siinä parikyt vuotta helposti vierähtää näkemättä =D Joo, oonhan mä kertonu kuinka laiska mä oon matkustamaan, Stadiinkin =D

Mehän ei tällasia parin päivän juhlimisia olla harrastettu enää muutamaan vuoteen, joten kyllähän se kunnon päälle vähän otti =D Sunnuntaina oli sit Riitan Herkun valmispaakkelssit pöydässä =D

Hyvää oli :)
Hyvää oli :)

Mut oli se sen arvosta. Nyt voi taas olla ihmisiks pari kuukautta :) Ai ja mä sain paljon äitienpäivälahjoja. Siis iteltäni =D Lonsdalen hupparia ja paitaa, Gazozin verkkarit, Kossin kuulokkeet ja sitä rataa. Ai ja sellaset Brazil Sulin treenipökät, jotka on liian löysät ja yks tähti irtoo heti =( Kaikki ei kyl ollu iteltä =D Onneks muutaman kuukauden päästä on hääpäivä ni voi alkaa miettii itelleen taas kaikkii kivoja lahjoja! Ainaki kahet treenipökät on jo tilauslistalla :)

Aah! Maanantai-iltana haistelin pari tuntia outoa savun hajua tääl mettän keskellä. Ysin aikaan illalla mä sit soitin naapuritalossa asuvalle rakkaimmalle ystävälleni, et painelee partsille vähän tsiigailemaan ja haistelemaan. Koko tienoo oli ihan savussa. Lähettiin sit tsekkaa tilannetta ja soitettiin hätäkeskukseen. Kukaan muu ei lätkäpelin keskeltä ollut asiaa vielä pahemmin ihmetellyt, koska soittoja ei ollut tullut. Maastopaloksihan sitä veikkasivat ja siinä mönkkäreiden ja muiden avulla metsää seuloivat. Me myös pojan nukutuksen jälkeen paineltiin takas pimeeseen mettään rämpimään ristiin rastiin noin tunniks, muttei mekään sitä savun lähdettä löydetty. Ja johonkin se käry ja savu siinä samalla myös kaikkosivat. Josko joku sai sammutettua lieskansa =D On meinaan aika kuivaa kauraa toi mettä tällä hetkellä. Mut ei jouduttu evakkoon ja mettäki viel paikoillaan :)

Metsäpartio yöllisessä aarniometsässä =D
Metsäpartio yöllisessä aarniometsässä =D

Onks mul muuta asiaa? Ei varmaan. Nyt painellaan taas duunia ja reenaillaan ja pudotetaan ne 4 kiloa. Sahtareihin (Padasjoen Sahtimarkkinat) mennessä mä painan sen 58 kiloa, tai en mee koko Sahtareille =D Silloin pitää tehä maakuntabaarikierros. Pitää :)

Ai ja mun esikoinen aikoo muuttaa parin viikon päästä omaan pesään! Vähän hirvittää ja harmittaa, toisaalta helpottaa. Kutistuuhan meiän 7 ihmisen talous viiteen. Helpottaa taas vähän akan elämää :) Kai ne käymään tulee. Ees joskus :)

Mutta ihanaa kesän alkua kaikille! Kiva ku ei tarvi pukea niin paljon ja ”kiva” ku niin moni kärsii tästä siitepölykaudesta =( No jos kohta edes koivu hellittäis. Koht pääsee uimaan! Siis heinäkuussa. En mä sitä ennen mee. Mies kävi jo viime lauantaina. On se rohkee :)

Palaillaan ja kasvetaan…eiku kutistutaan…tai jotain :)

Ai nii! Tänä kesänä pitää varmaan käydä testaa se Aulangon seikkailupuisto!