Avainsana: treeniohjelma

Kauheesti hirveen hyviä juttuja :)

Hei mul on jo 3. vapaapäivä menossa, joten aikaa ja tarmoa kirjottaa muutama sananen :)

Täs parin viikon aikana on tapahtunut paljon uskomattoman hienoja juttuja, mul on oikeestaan pää vähän pyörällä =D

Ensinnäkin pari viikkoa sitten mun mies toi mulle ruusuja. No ei siinä mitään, ei se nyt eka kerta ollu, mut kuha oli ajatellu pitkästä aikaa tuua. Mun ois … Lue lisää »

Toiset on luotuja kul…eiku raatamaan :)

Jaa. Taas on näköjään jo melki kuukaus vierähtäny edellisestä aivopierusta. Mä en ihan oikeesti tajua, miten aika voi mennä näin nopeesti. Ihan järjetöntä laukkaa. Sairasta! Ei niin, että tässä mitään uutta ja ihmeellistä taivaan alla olis tapahtunukaan. Pakko ny vaan taas mahdollisuuden tullen ilmoittaa olemassaolostaan, jos se jotain sattuu vaikka kiinnostavan =D

On juhlittu lasten kevätjuhlat ja kesä jo pitkällä. … Lue lisää »

Hyvä pössis :)

Viettelen tässä kolmatta peräkkäistä vapaapäivääni ja ajattelin sen kunniaks raapustaa muutaman sanasen :) Huominenkin on vielä vapaa, tää on ihan outoa. Pomokin ylty kyselemään, että onko tässä joku virhe käynyt =D No joo, voisin mä jo töihin mennä, nää mun vapaat on niin epärentouttavia. Joka aamu tulla pysäkillä seiskalta kökötetään matkalla salille =D No mutku on kivaa ni on kivaa.… Lue lisää »

Hui hai ja RAI RAI!

Hih, en mä nyt ihan tiheeseen oo vieläkään kirjotellu, mut sentään vähän =D Mä en kyllä ees muista mitä oon duunaillu, mut yritetään nyt jotain :)

Joo, mun fivefingerit tuli lopulta. Tykkään. Ja mun kippuravarpaatki sinne jotenki asettuu :) Vappu hurahti töissä ja piti niitä sitten vappulenksulle lähteä tyyppäämään. Silloin tais kyl olla vähän kostee keli, oli vähän liukkaat tuolla … Lue lisää »

Fitbelfietä pukkais :)

Heissulivei!

Ensimmäiseks se tärkein! Mul on 3 vapaata JIPPII =D Ettei vaan unohu kehua =D

Joo, päädyin mä miehen kanssa synttärilahjaostoksille sinne Gazosiin ja se osti mulle Gazozin Bubble-trikoot ja Under Armourin treenitopin :) Ai ja farkut ja hupparin! Olin iloinen. Se on mun lempparikauppa (onneks Lahes ei kaikkee oo, etenkään Bodyactionii =D ) tietty EMP:n lisäks :)

12805812_1099767496729808_7373520230573641539_n

12805803_1099767516729806_8724465548254826133_n

Sit mul … Lue lisää »

Ekan viikon tuntemuksia…TAAS =D

Moikka moi!

Maanantaina se alkoi! Lähtöpaino oli huikeen mässäilyurakan jälkeen ainaki tuhat ja lähtöbiksukuvat ei ikinä tuu näkemään päivänvaloa =D Ellei sit joku ala vainoo tällast tosisuosittuutreenibloggaajaa ja pölli sen konetta ja julkaise kuvia Seiskassa =D Mut vapaaehtosesti ei!

DSC_1407

Ruoka on jälleen sitä perinteistä fitness-linjaa. Ja vaikka moni ei meinaa ilmeisesti saada niitä määriä napaansa vedettyä, mä voisin vetää tuplat … Lue lisää »

Loistoviikko takana ja lupa valittaa

Hahhah, siitäs sain ku taas treenejä niin ahnehin, et ihan piippuunha mä itteni vedin =D Mä olin viime viikolla ihan TÖÖT! Alkuviikolla jakso viel parit aerobiset vetää ja sit alko kuuluu vaan sihinää ku alko energia akasta katoomaan =D Sit viel yks PT:ks valmistunu tyyppi Advancedista pyys mua koeajamaan sen persreenit…ne koeajot tässä oottaa viel vuoroaan mutta toki kunniatehtävä kunnialla … Lue lisää »

Kyllä lähtee!

No niin! Flunssa ja menkat selätetty ja varpaankynsi irronnu! Elämä voittaa taas ja treenit kulkee =D Eilen pääsin sen HIITin vetämään ja tänään salilla uudella päivityksellä. Muutama hassu liike 4×8-12 joka sarja failureen, MAHTAVAA! No okei, mul oli hip thrustissa 125 kiloa eikä se vieläkään ehkä ihan failureen menny, mut close enough =D Hitto seuraaval kerralla mä vedän 150 kiloa! … Lue lisää »

Itseinhoa, -kriittisyyttä ja -sääliä

Joo ei taas hyvin mee =D Mul on taas varmaan joku hormonihäiriö. Eilen mä jo aattelin, et taidan heittäytyy loppuelämäks sohvan nurkkaan ja lopettaa tällasen ihme hötkyilyn. Aina on joku paikka kipee ja jos ei oo joku paikka kipee ni sit vaan potuttaa tai mitä milloinkin. Pyh.

Tää alko taas tossa viime viikolla. Varmaan joillain PMS-oireilla. Ongelmana on myöskin se, … Lue lisää »

Kevättä rinnoissa…eiku rinnassa! Mieletön draivi :)

Aaah, mä en muista koska mul ois viimeks ollu niin hyvä viikko ku viime viikko oli :) Eikä mistään erityisestä syystä, mieliala vaan jossain pilvissä :) Koska mä kuitenkin oon ylianalysoija, ni siihen ehkä on syy. Tällä hetkellä mä epäilen ruokavalion hiilarimäärää. Sehän on treenipäivinä varmaan ainakin kolminkertanen mun normi ruokavalioon verrattuna.

Mä oon tässä parin viime vuoden aikana vähän … Lue lisää »