Avainsana: niskajumi

Lisää kilometrejä mittariin!

Aikaa vierähtäny taas edellisestä postauksesta eikä hommat oo menny niinku strömssös.

418886_449933608379870_1040302265_n

Ensinnäkin se on taas ikääntymisen aika. Tänään. Klo. 23 jotain…en muista ku mun ristiäislusikkani on hukkunu =D Husbandi vääns mulle hienon syndekakun :)

Mun 2 viikon pestini Päijät-Hämeen keskussairaalassa on taputeltu. Se oli ihan jees. Se oli enemmän jees ku kuvittelin. Onneks menin, opin sietämään taas kaikenlaista uutta. Kirurgian … Lue lisää »

Loppuikä kunnossa ja pikapäivitystä :)

Mun salilla käy yks pariskunta, joka on ihan mielettömässä kondiksessa. Eihän siinä sinänsä mitään, mut tää nainen on lähes 60-vuotias. Ei meinaan allit paljon hylly, vyötärö kaponen ja takamuskin kunnossa. Ei oo mikään satunnaiskävijä, vaan salivuosia kuulema vähintään parikymmentä. Siinä on mulle tavotetta. Mä meinaan aluks joskus mietin, et mitä järkeä tässä iässä on enää alkaa treenaamaan ku koht täs … Lue lisää »

Kevyttä viikkoo, työhaastatteluu ja kaikkee sellast

Tulee maailman kuvaköyhin blogikirjotus, mul ei oo kuvan kuvaa =D Täst tekstistäki tulee sellanen juosten kustu, mut se nyt ei oo mitään uutta.

Mä niksautin niskani tossa pari viikkoa sitte salilla ja melkonen niska-hartia -jumi siitä äityi. No maanantaina oli jo selkäki sen verran kipee sieltä ärtyvästä kohasta mikä silloin vuodenvaihteessa meni, et ei tullu sumovedosta mitään. Joten ajattelinpa samalla … Lue lisää »