Avainsana: maastopyöräily

Ihana elokuu :)

Enää kuukaus ja on syksy <3 Muut oottaa aina kesää, mä ootan syksyä, talvea ja kevättä, kesää en koskaan =D Vaik onhan siinäki puolensa ku oikein tarkkaan miettii =D Nää kaiken maailman ötökät tääl mettän keskellä EI oo niitä kesän ihanuuksia, YÖK!

Mul on ollu aika lepposa kuukaus. Työmäärä on pienentyny niin huimasti, et mul on ollu vähän vaikeuksia täyttää … Lue lisää »

Rimakauhua, rauhaa ja rakkautta :)

Ohhoh, onpas pari viikkoa vierähtäny vauhdilla! Viime kirjotuksen jälkeen aloin pohtimaan, et oonkohan mä sittenki enemmän ilta- ku aamusali-ihminen. Oli meinaan ne vikat reenit Kamppailulajikeskuksella ihan mielettömät kun poikkeuksellisesti kävinkin illalla aamun sijaan. Virtaa oli ihan eri lailla ja olis tehny mieli treenata koko yö. Tai puol yötä. Tarvii perehtyä asiaan tarkemmin ku kerkii :)

Mein muutto meni silleen suhteellisen … Lue lisää »

Loma häämöttää <3

Me lähetään ylihuomenna Rukalle lautailemaan ja mä oon hermoraunio! Tän köörin autoon pakkaaminen on mission from hell ja mul ei oo maailman parhaat hermot. Sen takia mä kirjotan tän tänään enkä huomenna, et on sellanen ärräpää-vapaa kirjoitelma =D

Täs on nyt painettu salilla 11 päivää putkeen ilman lepoa ja kieltämättä se pikku lepo tulee ehkä tarpeeseen. Mut ei sen tarvis … Lue lisää »