Avainsana: Iso-Tiilijärvi

Seikkailua ja rasvan karkotusta :)

Heips!

Kohta on jo 2 viikkoa rasvan karkotusta takana. Viime viikon tulokseks jäi se 2,2 kg, tällä viikolla tippunut vähän lisää :) Nyt tuli uudet päivitykset ruokavalioihin kunkin tavoitteiden mukaan. Mä jatkan toistaseks nykyisillä määrillä, koska paino on laskusuunnassa. Kun se jumahtaa, sitten tiukennetaan ruokavaliota. Tekis mieli tehdä se jo nyt, mut eihän siinä mitään järkeä ole :)

Tällä viikolla … Lue lisää »

Loppu häämöttää -> satasia pukkaa!

Taas on vuoden pisin päivä lusittu ja nyt voi alkaa oottaa talvea =D Sen kunniaks meiän juhannusohjelmaan kuului miehelle uuden lumilaudan osto ja Ylläkselle loma-anomuksen pykäys :) Joo, me ollaan vähän outoja!

Mä oon tiiätteks ihan raato ollu pari viime viikkoa! Mul on sairaan hyvä fiilis koko ajan ja eiku paranee, mut fyysisesti mä oon ihan puhki. Salitreenit saa just … Lue lisää »

Mustia pilviä ja voimaannuttava luonto

Pöh. On hirveen vaikee saada itestään irti kirjottaakseen nykyään taas sanaakaan. Minnekään. Tännekään. Ei vaan huvita eikä kiinnosta. Oikeen mikään. Oikein koskaan. Tai no ois mua eilen kiinnostanu lähtee Joensuuhun kattomaan Nightwishiä, Sonataa, Insomniumia ja COBia mutta kuinka yllättävää, mä en ollut siellä. Pöh. Mutta jos mä en heinäkuun viimenen ole Tampereella vastaavassa, ni sit mä en kyl enää ala. … Lue lisää »