Avainsana: Fitfarm

Fitbelfietä pukkais :)

Heissulivei!

Ensimmäiseks se tärkein! Mul on 3 vapaata JIPPII =D Ettei vaan unohu kehua =D

Joo, päädyin mä miehen kanssa synttärilahjaostoksille sinne Gazosiin ja se osti mulle Gazozin Bubble-trikoot ja Under Armourin treenitopin :) Ai ja farkut ja hupparin! Olin iloinen. Se on mun lempparikauppa (onneks Lahes ei kaikkee oo, etenkään Bodyactionii =D ) tietty EMP:n lisäks :)

12805812_1099767496729808_7373520230573641539_n

12805803_1099767516729806_8724465548254826133_n

Sit mul … Lue lisää »

Läskit sulaa ja muuta myllerrystä

Jaahas, onpas taas kaikenlaista. Kivaa ja vähän vähemmän kivaa.

Joo hei, mul oli silloin viime lauantaina se lepopäivä. No sehän alko tietty tunnin hiihtolenkillä. Se ei ollut kovinkaan nautinnollinen, mä vaan en osaa hiihtää. Fakta. Eikä siel ollukaan ees oikeita latuja. Ihan hassua. Pari kertaa perhelenkin kiersin ja sit löin hanskat tiskiin. Ei oo mun laji ei. No mut tarvii … Lue lisää »

Menestyksekäs koiranäyttely, ekat reenit takana ja painoki tippuu :)

Kivaa, mul on ollu aika kiva viikko :)

Viime perjantaina oli töistä päästyä ihan mahti keli! Pakkasta sen kymmenisen astetta ja aurinko paistaa, ihanaa :) Kerkes vielä hyvin metsälenkille koiran kanssa auringonvalon aikaan, hyvä alku viikonlopulle, työvapaalle sellaiselle :)

IMG_2303

IMG_2304

Lauantai meni siivotessa, salilla ja koiraa puunatessa. Liki 4 tuntia mä sitä pesun jälkeen harjasin, et turkki oli jokseenkin kuosissa sunnuntain … Lue lisää »

Uuden vuoden aloitusta ja kenties uuden harrastuksenkin :)

Uus vuos, uuet kujeet, niihä sitä sanotaan :) Totta tosiaan, mun uus vuos alko kunnon lenssul. Kuumeettomalla tietty, ni töissä piti siitä huolimatta raataa. Ai ja tietty salilla, se tuntu parantavan oloa =D Tai sit se oli burana joka sitä oloa parans, mut ihan sama :)

IMG_2174

Uuden vuoden vaihtumista mä juhlin unessa. En jaksanu ihan puoleen yöhön valvoa iltahukin jälkeen … Lue lisää »

Repsuu, hermoi, esterataa ja vähä kaikkee

Katotaan mitä täst tulee. Mul on kone sekasin ku seinäkello, tää höpisee ja kirjottaa kaiken mitä mä teen, pomppii sinne tänne ja sekoilee muuten vaan. Eli jos multa tulee joskus jotain vielä oudompaa tekstiä, se en välttis oo ollu minä, vaan virus joka on sit nyysiny tän mun bloginki! Mul on just täs virustarkistus menossa, mut arvatkaa jaksoinko oottaa sen … Lue lisää »

Loppuikä kunnossa ja pikapäivitystä :)

Mun salilla käy yks pariskunta, joka on ihan mielettömässä kondiksessa. Eihän siinä sinänsä mitään, mut tää nainen on lähes 60-vuotias. Ei meinaan allit paljon hylly, vyötärö kaponen ja takamuskin kunnossa. Ei oo mikään satunnaiskävijä, vaan salivuosia kuulema vähintään parikymmentä. Siinä on mulle tavotetta. Mä meinaan aluks joskus mietin, et mitä järkeä tässä iässä on enää alkaa treenaamaan ku koht täs … Lue lisää »

Seikkailua ja rasvan karkotusta :)

Heips!

Kohta on jo 2 viikkoa rasvan karkotusta takana. Viime viikon tulokseks jäi se 2,2 kg, tällä viikolla tippunut vähän lisää :) Nyt tuli uudet päivitykset ruokavalioihin kunkin tavoitteiden mukaan. Mä jatkan toistaseks nykyisillä määrillä, koska paino on laskusuunnassa. Kun se jumahtaa, sitten tiukennetaan ruokavaliota. Tekis mieli tehdä se jo nyt, mut eihän siinä mitään järkeä ole :)

Tällä viikolla … Lue lisää »

Hupskeikkaa! Bikini Challengea pukkaa =D

Ööööh sanoinks mä tossa joku aika sitte, et mä en osallistu enää ikinä mihkää valmennuksiin??? No mä olen just niin säälittävä, et mulla on nyt takataskussa 10 viikon Fitfarmin Bikini Challenge -nettivalmennus =D Joo, Sirkun liha on tällä hetkellä NIIN heikko omatoimiseen itsekuriin, et piiska on haettava nyt ulkopuolelta :) Eli maanantaina alkaa kurjimus ja tavoitteena olis saada se paino … Lue lisää »

UlkoHIIT, Tough Viking -haastetta ja ittensä nolaamista :)

Tuntuu, et kelit on sen jonkun oudon aurinkoisen sekoilujakson jälkeen palanneet taas omaan normaaliin olotilaansa, joten paskaa sataa taivaalta taas muodossa tai toisessa harva se päivä. Joten jos mitään ei sada, se on pakko painella pihallekin äkkiä jotain treenaamaan. Koska kuten jo nimenikin kertoo, mä OON sokerista =D

Mun pitää kyl aluks kertoo ku mä tyhmänä taas nolasin itteni. Lauantaina … Lue lisää »