Avainsana: Aerodikkarit

Suunnitelmat meni uusiks =D

Hihhihhii, tää alkaa olee jo koomista =D

Mun piti tänään mennä sinne töihin. Mut en mä sit mennykään =D Mul ois ollu pe ja ma pääsykokeet, mut en mä sit meekään. Kävi sellanen hassu juttu, et perjantai-iltana se nainen sieltä hoivakodin toimesta soitteli ja kerto, et mut on valittu niiden ensimmäisen ja toistaseks ainoan hoivakodin ensimmäisten hoitajien joukkoon. Mä olin … Lue lisää »

Uusii ja vanhoi jutskii ja yks hullu päähänpisto =D

Time flies joten taas on näköjään aikaa päässy vierähtämään edellisestä skriivailusta :) Mun piti vähän kiristää tahtia eikä harventaa =D No jos tulis kakkakelit ja malttais pysytellä paremmin sisällä lämpösessä jossain vaiheessa :)

Ollaan hienosti kotiuduttu uuteen kotiin ja huudeihin, ei oo joutunu katumaan :) Uudesta salista oon tosiaan tykänny. Viime viikon siellä ahkerasti treenailin, tää viikko menny himmaillessa. En … Lue lisää »

Rimakauhua, rauhaa ja rakkautta :)

Ohhoh, onpas pari viikkoa vierähtäny vauhdilla! Viime kirjotuksen jälkeen aloin pohtimaan, et oonkohan mä sittenki enemmän ilta- ku aamusali-ihminen. Oli meinaan ne vikat reenit Kamppailulajikeskuksella ihan mielettömät kun poikkeuksellisesti kävinkin illalla aamun sijaan. Virtaa oli ihan eri lailla ja olis tehny mieli treenata koko yö. Tai puol yötä. Tarvii perehtyä asiaan tarkemmin ku kerkii :)

Mein muutto meni silleen suhteellisen … Lue lisää »

Repsuu, hermoi, esterataa ja vähä kaikkee

Katotaan mitä täst tulee. Mul on kone sekasin ku seinäkello, tää höpisee ja kirjottaa kaiken mitä mä teen, pomppii sinne tänne ja sekoilee muuten vaan. Eli jos multa tulee joskus jotain vielä oudompaa tekstiä, se en välttis oo ollu minä, vaan virus joka on sit nyysiny tän mun bloginki! Mul on just täs virustarkistus menossa, mut arvatkaa jaksoinko oottaa sen … Lue lisää »

Into pinkeenä!

Kiva ku on tällanen paikka, minne voi tulla intoilee kaikesta mahollisesta maan ja taivaan välillä =D Mullahan ei ole mitään erityistä syytä intooni, on vaan taas niin siistiä kaikki =D

Ensinnäkin on syksy! Mä hokasin vasta pari vuotta sitten, et mähän rakastan syksyä. Mä oon aina luullut inhoavani sitä, koska ihmiset yleensä valittelee syksyn tuloa. Sit mä vaan yks vuos … Lue lisää »

Ekan viikon tuntemuksia…TAAS =D

Moikka moi!

Maanantaina se alkoi! Lähtöpaino oli huikeen mässäilyurakan jälkeen ainaki tuhat ja lähtöbiksukuvat ei ikinä tuu näkemään päivänvaloa =D Ellei sit joku ala vainoo tällast tosisuosittuutreenibloggaajaa ja pölli sen konetta ja julkaise kuvia Seiskassa =D Mut vapaaehtosesti ei!

DSC_1407

Ruoka on jälleen sitä perinteistä fitness-linjaa. Ja vaikka moni ei meinaa ilmeisesti saada niitä määriä napaansa vedettyä, mä voisin vetää tuplat … Lue lisää »