Avainsana: aerobinen

Ihana elokuu :)

Enää kuukaus ja on syksy <3 Muut oottaa aina kesää, mä ootan syksyä, talvea ja kevättä, kesää en koskaan =D Vaik onhan siinäki puolensa ku oikein tarkkaan miettii =D Nää kaiken maailman ötökät tääl mettän keskellä EI oo niitä kesän ihanuuksia, YÖK!

Mul on ollu aika lepposa kuukaus. Työmäärä on pienentyny niin huimasti, et mul on ollu vähän vaikeuksia täyttää … Lue lisää »

Ekan viikon tuntemuksia…TAAS =D

Moikka moi!

Maanantaina se alkoi! Lähtöpaino oli huikeen mässäilyurakan jälkeen ainaki tuhat ja lähtöbiksukuvat ei ikinä tuu näkemään päivänvaloa =D Ellei sit joku ala vainoo tällast tosisuosittuutreenibloggaajaa ja pölli sen konetta ja julkaise kuvia Seiskassa =D Mut vapaaehtosesti ei!

DSC_1407

Ruoka on jälleen sitä perinteistä fitness-linjaa. Ja vaikka moni ei meinaa ilmeisesti saada niitä määriä napaansa vedettyä, mä voisin vetää tuplat … Lue lisää »

Kiirettä pitää ja kuolema tulee =D

Huhheijaa, nää loppukeväät on aina vähän tällasii outoi :) Mitään tekemistä ei sen kummemmin oo mut kiirettä pitää aamusta iltaan =D Mitähä kaikkee mä oon touhunnu?

IMG_0698

Viime keskiviikkona kävin pikkujäbän kans Upilassa päiväretkellä. Oli ihan kiva reissu. Tosin jätkälle ois riittäny ihan jo se ajelu sillä tosi siistillä dösällä, ilme oli ku lottovoittajalla ja hoki koko matkan ”WAU!” =D

DSC_1073

Torstaina … Lue lisää »

Ulkonäkökeskeisyys parisuhteessa vs sinkkuna

Hahhahhaa, mä en vieläkään tajuu onks tos mun otsikossa mitään järkeä =D No ihan sama :) Mä osallistuin viime viikolla FB-keskusteluun aiheena joku asia, mutta yhtä seikkaa jäin taas miettimään. Siinä kohtaa keskustelu oli painonhallinnassa ja kirjoittajan kommentin pointti oli, että hän ymmärtää painontarkkailun jos on sinkku ja naista pitää saada, mutta muuten ei. Sitä mä en tiedä, onko tämä … Lue lisää »