Avainsana: Advanced

Advanced -tuloksia

No niin, ihmiskokeeni on saanut päätöksen Inbody -mittauksen myötä. Mä käyn aina samassa paikassa, samalla laitteella, samoissa olosuhteissa, jotta tulos olisi niin luotettava kuin mahdollista. Tällä kertaa se kertoi viime perjantaina lyhyesti kiteytettynä seuraavaa.

DSC_inbody

Paino 61,1 kg -> 63,2 kg (painoindeksi nyt 24,7)
Lihasmassa 27 kg -> 27,2 kg
Rasvamassa 12,8 kg -> 14,9 kg
Rasvaprosentti 20,9 -> 23,6
Oikeeseen … Lue lisää »

OHI ON!

Hihhihhhiii, nyt se Advanced on taputeltu! Tänään käyty vika rinta-olka-haukka -reeni vääntämässä ja olo on muikea kuin muikulla. Tai jollain :) Mä yritän huomiselle tai lauantaiaamulle saada sen Inbody-mittauksen ni saa ees jotain speksejä, ku peili ei oikein kerro juuta eikä jaata. Eli palaan yhteenvedon kanssa ens viikolla. Eilen mä jo innoissani väänsin itelleni uuden saliohjelman ja en nyt millään … Lue lisää »

Loppu häämöttää -> satasia pukkaa!

Taas on vuoden pisin päivä lusittu ja nyt voi alkaa oottaa talvea =D Sen kunniaks meiän juhannusohjelmaan kuului miehelle uuden lumilaudan osto ja Ylläkselle loma-anomuksen pykäys :) Joo, me ollaan vähän outoja!

Mä oon tiiätteks ihan raato ollu pari viime viikkoa! Mul on sairaan hyvä fiilis koko ajan ja eiku paranee, mut fyysisesti mä oon ihan puhki. Salitreenit saa just … Lue lisää »

Loistoviikko takana ja lupa valittaa

Hahhah, siitäs sain ku taas treenejä niin ahnehin, et ihan piippuunha mä itteni vedin =D Mä olin viime viikolla ihan TÖÖT! Alkuviikolla jakso viel parit aerobiset vetää ja sit alko kuuluu vaan sihinää ku alko energia akasta katoomaan =D Sit viel yks PT:ks valmistunu tyyppi Advancedista pyys mua koeajamaan sen persreenit…ne koeajot tässä oottaa viel vuoroaan mutta toki kunniatehtävä kunnialla … Lue lisää »

Mustia pilviä ja voimaannuttava luonto

Pöh. On hirveen vaikee saada itestään irti kirjottaakseen nykyään taas sanaakaan. Minnekään. Tännekään. Ei vaan huvita eikä kiinnosta. Oikeen mikään. Oikein koskaan. Tai no ois mua eilen kiinnostanu lähtee Joensuuhun kattomaan Nightwishiä, Sonataa, Insomniumia ja COBia mutta kuinka yllättävää, mä en ollut siellä. Pöh. Mutta jos mä en heinäkuun viimenen ole Tampereella vastaavassa, ni sit mä en kyl enää ala. … Lue lisää »

Kiirettä pitää ja kuolema tulee =D

Huhheijaa, nää loppukeväät on aina vähän tällasii outoi :) Mitään tekemistä ei sen kummemmin oo mut kiirettä pitää aamusta iltaan =D Mitähä kaikkee mä oon touhunnu?

IMG_0698

Viime keskiviikkona kävin pikkujäbän kans Upilassa päiväretkellä. Oli ihan kiva reissu. Tosin jätkälle ois riittäny ihan jo se ajelu sillä tosi siistillä dösällä, ilme oli ku lottovoittajalla ja hoki koko matkan ”WAU!” =D

DSC_1073

Torstaina … Lue lisää »

Arkea, juhlaa ja kadonneita vatsapaloja :)

NYT mä nipistän hetken aikaa tälle =D En mä ihan oikeesti ihan näin kiireinen oo. Mun totaaliset päivän vapaahetket on menny jonkin aikaa Mad Menin parissa. Onneks mul ei oo enää ku pari jaksoo kattomatta, oli hyvä sarja :) Mä oon nykyään aika surkee kattomaan telkkaria, sieltä tulee pääasiassa aika moskaa. Mut aina välillä yllättyy positiivisesti.

Mitäs viikon aikana on … Lue lisää »

Kyllä lähtee!

No niin! Flunssa ja menkat selätetty ja varpaankynsi irronnu! Elämä voittaa taas ja treenit kulkee =D Eilen pääsin sen HIITin vetämään ja tänään salilla uudella päivityksellä. Muutama hassu liike 4×8-12 joka sarja failureen, MAHTAVAA! No okei, mul oli hip thrustissa 125 kiloa eikä se vieläkään ehkä ihan failureen menny, mut close enough =D Hitto seuraaval kerralla mä vedän 150 kiloa! … Lue lisää »

Melkosta matalalentoa taas

Voi että ku taas kyrsii. Niinku kaikki. Niinku melkein kaikki. Ja ei kuitenkaan mikään. Äh. Tää viikko on taas ollu niin hanurista, etten saanu ees eilistä perinteistä raapustusta aikaseks. Enkä meinaa saada tänäänkään. Mut jos nyt pari sanaa.

Jep, mä pupellan edelleen tätä riisiä, makaronia, perunaa ja leipää. Eli vedetään nyt vielä se samperin 8 viikkoa, vaik tää onki ihan … Lue lisää »

”Lepoviikko” takana ja luovutushalukkuus lisääntyy

Mun levollinen lepoviikkoni on vihdoin takana :) Mä päädyin kyllä lopulta pitämään 2 ihan lepopäivääkin, mut alkuviikon lenksujen lisäks mä tein parit salitreenit ja filtsulenkin.

Joo mä lupauduin perjantaina lähtee miehen kans kiertää Hollolan kk:n lenkin. Oikeestaan aika jees ku ei kauheen usein innostu. Seuraavana päivänä ei meinaan ollu kovinkaan kiva istua satulassa. Ja mä aion ostaa omaan satulaan sellasen … Lue lisää »