Arkea, juhlaa ja kadonneita vatsapaloja :)

NYT mä nipistän hetken aikaa tälle =D En mä ihan oikeesti ihan näin kiireinen oo. Mun totaaliset päivän vapaahetket on menny jonkin aikaa Mad Menin parissa. Onneks mul ei oo enää ku pari jaksoo kattomatta, oli hyvä sarja :) Mä oon nykyään aika surkee kattomaan telkkaria, sieltä tulee pääasiassa aika moskaa. Mut aina välillä yllättyy positiivisesti.

Mitäs viikon aikana on tapahtunu. Viime viikolla vedin 5 salitreeniä, eli siellä roikkuu nyt jatkuvasti mukana se mun yks oma treeni. Mä just aattelin, et mun on pakko käydä joskus vetää miehelle se mun perstreeni ja kattoo kuinka moneen viikkoon se ei kävele. Mult taitaa puuttuu kokonaan joku lihasten kipeytymismekanismi. No mä luulen et se jää kokeilematta, mä jotenki en nää mun miestä tekemässä sitä treeniä =D

Koiran kanssa tietysti vielä pieniä lenkkejä heitetty, mut hölkkäämässä mä en oo nyt käyny, mun penikat ei jostain syystä siedä sitä nyt ollenkaan. Tarvii tällä viikolla yrittää joku päivä. Ei ne niin kipeet oo etteikö tekemään pystyis, mut kälyllä ne äity niin pahaks et sit ei juostu enää ollenkaa. Hah hah, tässä näkee kuinka epämieluista hölkkääminen mulle on. Jos mulla prakaa joku paikka salilla, ni siitä ei taukoa pidetä ku äärimmäisessä henkihieverissä =D

Tän reissun seurauksena löyty jo eka punkki! HYI! YÖK! ÄLLÖÖ!
Tän reissun seurauksena löyty jo eka punkki! HYI! YÖK! ÄLLÖÖ!

Kuopus täytti viikonloppuna 2 vuotta. Tässä on hyvin kuvaava kuva mun 6 ihmisen ja kahden lemmikin arjesta. Tää kuva on napattu 1,5 tuntia ennen vieraiden tuloa. Ton vuoren setvimisen lisäks mul oli viel imurointi ja lattioiden ja vessojen pesu tekemättä. Ja omani. Mut mä selvisin. Sitä on kumman tehokas ku niikseen tulee =D Ja laiska töitään luettelee, mut hullut taitaa väkisin haalia sitä tekemistä! Kyl mä joskus mietin, et miten mä saan aikani kulumaan sitte ku mul ei oo enää lapsia kotona. Mun pitää varmaan opetella vihdoin kutomaan ja ostaa kiikkutuoli. Tai lähtee Mexicoon vetää tequilaa. Joo, se kuulosti selkeesti houkuttelevammalta =D

DSC_1030

Iskän tehtäväks jäi vääntää pojalle syndekakku. Se oli tietty kuulema herkullisin kakkunsa evö! Niinpä tietysti, koska minä eikä se iskä päästy kakkua maistamaan. No ehkä sit sen iskän synttäreillä elokuussa =D

DSC_1031

Miehen eka karppiviikko alko muuten ryminällä, paino tuli alas melki 4 kiloa. Joo no nesteitähän ne, mut kannustaa aina jatkamaan. Suuremmilta kriiseiltä ollaan vältytty =D

Itellä paino nyt tasan saman verran ku Advancedin alkaessa. Eli 61,4 kg. 1,5 kiloa pöhöä häipynyt ku palas ekan viikon ruokavalioon ja jätti sen malton pois. Mahakin rauhottunu kummasti. Ku tää loppuu ja ruokavalio vaihtuu, mä oletan painon asettuvan itekseen saman tien about 60 kiloon. Siitä vois sit pari kiloa rasvaa yrittää pudottaa. Jos se 58 ois sellanen realistinen ja helppo tavote. Oikeesti se kilomäärä ei mitään kerro, muistelen vaan et silloin se kunto oli aika nafti. Lihasmassaan nyt siitä ajasta ei kauheesti oo muutosta tullu suuntaan tai toiseen. Ennemmin mulla on rasva% -tavote. Mä haluisin, et se pysyis siinä 16-18 välillä. Tai siis silleen, et vatsapalat vielä erottuis suht hyvin, muttei mikään kivikova pyykkilauta tarvi olla. Tällä hetkellä tilanne on tää

DSC_1052

Musta TUNTUU, et pienen pientä tiivistymistä on tapahtunu Advancedin alusta. Todella pientä. Mut myös takareidet on ehkä myös vähän siistimmät ku alussa. Tai sit mä kuvittelen =D No okei, 7 viikon päästä sen näkee. Oikeesti, tää on jo aika rankasti voiton puolella, JEEEEE =D

DSC_1040

Sunnuntaina vietin lepopäivää ja sen ja synttäreiden kunniaks käytiin parinkympin fillarilenkillä. Toi pikkujäbä rakastaa olla filtsun kyydissä. Se matkustaa tuol tyytyväisenä pari kolmeki tuntia yhteen soittoon. Mun mielestä oikein mikään ei oo rentouttavampaa kesälläkään ku lähteä jäbän kans fillaroimaan pariks tunniks. Siinä hermo lepää ku välttelee liikennevaloja :) Älkää kukaan erehtykö kalorikulutusta kattomaan. Ei Sports trackerkään noin pihalla oo. Mä nappasin ukon puhelimesta kuvan ni pääsin helpommalla ettei tarvi kuvia sieltä tyhjentää =D Mul ei oo ees sykemittari käytössä nyt ku mies hukkas omansa ni se pölli mun käytössä olleen =D No en mä usein muutenkaan sitä jaksa käyttää ku en mä niillä tiedoilla sen kummemmin mitään tee. Kuhan välillä mielenkiinnosta seurailen.

DSC_1043

Ja hei, mä vein sunnuntaina talvivaatteet varastoon. Tosin tänään mä aattelin, et haen ainaki yhen toppatakin takas. On tää vaan uskomatonta. Viime vuonna tähän aikaan mä makoilin tuol rannalla hanhenpaskan seassa. Okei, ei ne hanhet viel silloin siel ollu, ne tulee aina vast kesäkuun 6. vai 8. päivä, ARRRGGGH!

Tääkin viikko taas ihan normiviikko. Eilen vietin lepopäivää. Siis sellasta OIKEETA lepopäivää. Mun piti illalla lähtee HIIT vetämään, mutten jaksanu. Nyt mä kuumeisesti mietin, mille hiton päivälle mä sen änkeen. Ihan ku maailma siihen kaatuis jos en tällä viikolla tee. Mut voi se kaatua, söin eilen illalla vahingossa 200g jauhelihaa ku piti syyä vaan 100g =D Eli 5 salitreeniä ja se HIIT ja muuta kelien ja huvituksen mukaan. Huomenna lähen kuopuksen kanssa Upilan leirikeskukseen muutamaks tunniks retkeilemään :) Torstaina tarvii lähtee miehen kanssa heittää sellanen 500 kilsan autolenkki, huoh. Ei mun pakko ois, mut eiks avioliitossa kuulu uhrautua aina välillä tälleen rankasti =D

Muuta ihmeellistä tai ihmeetöntä mun elämään ei just nytkään kuulu. Mä oottelen kesäkuun alkua, et mä pääsen Pajulahden seikkailupuistoon touhuumaan. No ei sinne varmaan ekoina päivinä kannata ängetä ettei ala ahistaa :) Viettäkää hauska viikko!

Ai pitäsköhän mun alottaa syksyllä joku kickboxing tai joku. Repeeköhän mulla paikat. Taitas revetä. Mä oon nyt aika monta kymmentä vuotta totaki miettiny, oiskohan aika. No ehkä ainaki sitte jos ei kukaan vieläkään oo mua siihen mennessä töihin huolinu. Mä just tällä viikolla mietin, et jos mul ois duunia, ni ei mulla ois mitään mahiksia panostaa tähän mun hommaan niin ku nyt. Tai siis ainakaan ilman, et perhe kärsis siitä. Tai mun voimat. On se aina eri tunne lähtee salille mummonhoitotuurin jälkeen, paukut on hieman vähemmässä ku nykyään. No mut kyllä mä niitä töitä haluan. Kyllä tänne taas ens vuoden puolellaki pari uutta palvelutaloa pukkaa, joten jos sit joskus työllistyis…toivottavasti.

Ja mitä mä täs edelleen pölötän, mun piti lopettaa =D MOIKKA :)

Oi mä ihan unohin ihan laittaa tän mun ja Deimosin selfien! Tää on ehkä noin 173. otos =D

DSC_1049