Yhtä hullunmyllyä!

No niin, ja kaikki menee taas ihan päinvastoin ku piti =D Ei mua kyl varsinaisesti naurata, mut ei ehkä ihan itketäkään.

Viime viikko meni treenien suhteen aluks ihan jees. Keskiviikkona mun kaveri oli influenssaisena mun treenikaverina (tosin katseluoppilaana) ja mä sit meinasin tulla kans loppuviikolla kipeeks, mut en sit oikein kerinnykään.

Eli keskiviikkona sisuunnuin työtilanteesta ja soittelin sinne sun tänne. Kahteen paikkaan pääsin lonkalta keikkailaiseks ja kahteen paikkaan sovin torstaille työhaastikset. Päivitin vielä kuntarekryn sijaislistan ja laitoinpa vielä Päijät-Hämeen Keskussairaalaankin hakemuksen sijaisuuksiin ihan vaan piruuttain. Torstaina kävin sitten ysiltä aamulla siellä toisessa haastiksessa ja nappasin mukaani muutaman työvuoron. Piipahin välillä salilla ja klo 13 suunnistin toiseen työhaastatteluun. No pääsin mä sinnekin keikkalistalle, mutta sen toiminta ei vielä kunnolla käynnissä ole. Illaks menin vielä duuniin ja illalla olo oli ku omenalla. Tai omenapaistoksella. Oli vähän pipi olo, laitoin sen rankan päivän piikkiin.

Perjantaina pukkas iltavuoroa ja mulla oli ihan karsee olo. Päätä tuikki välillä julmasti ja mun veto oli nolla. Ja huimas. Mä olin satavarma, et nyt se tauti tulee ja kaataa mut. Mut ku ei kuitenkaan mitään konkreettista, ni ei auttanu ku valmistautua duuniin. Siinä valmistautuessani sain puhelun sieltä Päijät-Hämeen Keskussairaalasta, et pääsisinkös pariks viikoks gastro geriatriselle sijaistamaan. Hämmennyin puhelusta niin täysin, et ei auttanu ku suostua. Ja sanoin tietty et voin tehä kaikkia vuoroja ja täydet tunnit jne. No se tauti ainaki katos sen siliän tien ku tajusin, ettei tästä nyt sairastamaan ainakaan kerkiä. Heti ne ois mut ottanu, mut loppuviikoks oli töitä jo sovittuna.

Torstaina mun vaakanikin näytti vihdoin alle 60 kiloa, tarkemmin 59,7 kg. Ai ja perjantaina 59,6. Mut ei siitä sen enempää, mä pidin mun tankkauspäiväni ja noh, niitä meni pari lisää =D Joo ruotuun taas ku kerkii, eli ehkä keskiviikkona ku pahin stressi purkautuu. Olen stressi-syöppö!

12651313_731213280347809_5937990109711688505_n

Sunnuntaina, eli näköjään siis eilen, mun toisiks esikoisin täytti 13 vee, käytiin vähän Hoplopissa juhlistamassa, vaikkei se enää varsinaisesti Hoplop-ikäinen olekaan. Mut piti nyt ees jotain jäynää keksiä ja sellasta, mitä mäki jaksan töiden jälkeen :)

IMG_2358 IMG_2360

Eilen mä myös jotenkin pienesti selkäni taas töissä satutin. Se ei eilen vielä kovin vaivannut, mut tänä aamunapa vaivas. Mä olin silleen et jee, pääseeks tästä töihin ollenkaan. Mies kerkis sen aamulla ees pikasesti hieromaan ja aattelin, et kyllä se siitä jos ei kauheesti kumarrella ja nostella tarvi. No ei onneks tarvinu, kyllä se työt kesti, mut kyl se sökönä vähän on. No yritetään keskiviikkona päästä salille, sitä ennen en uskalla yrittää. Enkä kyllä jaksakaan.

Melkosen jännät paikat aamulla oli kyllä lähteä uudenlaista duunia kokeilemaan. Mä oon aina vähän vierastanu sairaalaa työympäristönä. Tai no vielä vähemmän mä tykkäisin potilaana olla =D Kyllä mä lauantaina sentään jo siinä keikkapaikassani ekaa kertaa uskaltauduin katetroimaan. Tänään pääsinkin napsimaan niittejä pois, poistamaan kestokatetria ja kaikkea muuta mukavaa. Todella hektinen työympäristö verrattuna siihen, mitä oon tehnyt. Tai sit ei niin paha, ekat päivät on aina muutenkin niin sekavia. Näin mä pari entistä työkaveriakin. Toinen laikkarina ja toinen lähärinä lähinnä sillä osastolla missä minäkin nyt :) Mut siis ei niin paha ku pelkäsin, enkä tiedä onko paha ollenkaan, ehkä mä parin viikon aikana jotain sisäistän :) Kyl mua kehuttiin kuitenkin reippaaks tytöks =D Ja työmatkahan on unelma, Päksin valot näkyy meiän ikkunoista :)

12647047_1083689305004294_8830952315113748488_n

Josta päästäänkin sitten siihen, et mun minilomani peruuntui! Mä olen viikonlopun töissä. En mä kehannut pyytää jälkikäteen työvuoroja muuttamaan kun perehdyttäjät jne. katottu jo valmiiks. Mutta toisaalta ei mulla ollut varaa kieltäytyä tosta duunistakaan, koska mulla oli 2 seuraavalle viikolle alustavasti vain 1 työvuoro ja ammatillisestikin ihan rikastuttava kokemus. Tosin mä en ole vielä selvittänyt, et voisko sen ajankohdan muuttaa. Siis sen etukäteen maksetun hotellihuoneen. Tiiätteks te? Keikkahan menee nyt ainakin harakoille. Vähän harmittaa, mut minkäs teet.

Nyt on takki sen verran tyhjä, ettei jaksa enempää jaaritella. Pitäkää peukkuja, et selviän kunnialla tästä 2-viikkosesta :) Mä yritän tänään raahautua sinne thaiboxing-treeneihin, en kyllä tiiä saanko tehtyä siellä  mitään tän selkäni kanssa. Ai ja mulla on mun käppyräpikkuvarvaski hinkkautunu puoliks irti niissä treeneissä =D

Älkää harrastako kotiväkivaltaa! Näin käy ku testaa tb-potkuja miehen kylkeen ja ku se torjuu sen kyynerpäällään :)
Älkää harrastako kotiväkivaltaa! Näin käy ku testaa tb-potkuja miehen kylkeen ja ku se torjuu sen kyynerpäällään :)

Kelit on taas ku morsian, joten paskaaks tässä. Onneks on kohta kevät ja kesä ja sillee. Ai, soiteltiin mua tänään yhteen toiseenki työpaikkaan. Eri alan. Sanoin, et palaillaan ehkä 3 viikon päästä asiaan ku oon saanu tän sumani purettua. Mulla on meinaan tän pariviikkosen jälkeen karsee 3. viikko tiedossa. Mulla on kahtena peräkkäisenä päivänä perättäiset työvuorot eri paikkoihin. Jepajee. Yritetään jaksaa ja reenataki jossain välissä :)

Heips ja mukavaa viikkoa kaikille :)