Uuden vuoden aloitusta ja kenties uuden harrastuksenkin :)

Uus vuos, uuet kujeet, niihä sitä sanotaan :) Totta tosiaan, mun uus vuos alko kunnon lenssul. Kuumeettomalla tietty, ni töissä piti siitä huolimatta raataa. Ai ja tietty salilla, se tuntu parantavan oloa =D Tai sit se oli burana joka sitä oloa parans, mut ihan sama :)

IMG_2174

Uuden vuoden vaihtumista mä juhlin unessa. En jaksanu ihan puoleen yöhön valvoa iltahukin jälkeen etenki ku aamuvuoroa pukkas. Koira ei ollu moksiskaan raketeista, vaikka se jytke täällä mettän keskellä oli yllättäin melkosta. No siitä huolimatta väsytti ku mitäki raatoa ne seuraavat 5 aamuvuoroa. Mä jo kiveen ja kantoon vannoin, etten ikinä tee enää aamuvuoroja, ne ei vaan sovi mulle. No joo, on mul enski viikolla 4 aamuvuoroa, mut siis mä yritän rajottaa niien määrää.

IMG_2175

Mä nyt en varsinaisesti piä itteeni kovinkaan aamu-unisena saati runsasunisena, mut mun sisäinen kello ei oikein tykkää herätä ennen seiskaa. Saati ennen kuutta. Mä voin nukkua sen 5 tuntia välillä 2-7 ja oon pirteempi ku 7 tunnin unilla välillä 22-5. Yök. Mä oon tässä viime aikoina lueskellu ihmisten (etenkin kovasti treenaavien ihmisten) valtavista unimääristä, siis jopa 12 tunnin vuorokausiunista, ja mä en tajuu miten ne kerkii =D Tai no ei siinä, mä en haluiskaan. Mun yks motto on, et haudassa kerkii sit nukkumaan, elämää ei siihen liikaa kannata tuhlata :) Mul on tietysti se etu puolella, et yleensä yliväsymys tai univaje saa mut vaan entistä aktiivisemmaks ja käymään ehkä kierroksilla eikä niinkään koomaan. Nyt se kyl sai vähän koomaan, johtuen ehkä tosta flunssasta. No mut se työputki on nyt takana ja tänään vietetään vapaapäivää kotona ja salilla raataen =D

Mä oon nyt viikon vetäny sillä bikini challenge -ruokavaliolla ja saanu joulu- ja jouluväli- ja uudenvuodenmässäilyturvotukset karistettua. Eli nyt keikutaan siinä reilussa 63 kilossa ja jännätään KOSKA se paino suvaitsee tippua alle ton mulle näköjään niin maagisen rajapyykin. No vähintään sen 9 viikkoa ajattelin vetää tätä rataa, pakkohan sen on tippua. Ihan on pakko tai menee hermo =D

Loppuvuoden herkuttelun jäljiltä viikko sitten...
Loppuvuoden herkuttelun jäljiltä viikko sitten…
Tän aamun massua viikon tiukistelun jälkeen. Kyl se siitä, kyl se siitä...
Tän aamun massua viikon tiukistelun jälkeen. Kyl se siitä, kyl se siitä…

Salilla mä käyn nyt sen 5 kertaa viikossa. 3 alakroppatreeniä ja 2 ylä. Mä roikotan edelleen mukana sitä Nicole Wilkinsin best ever butt workoutia ja The ultimate glute workoutia, ne on vaan niin hyviä. Tosin mä inhoon niitä pitkiä sarjoja, mä ku yleensä pysyn sillä 8-12 toistoalueella omissa treeniohjelmissani.

IMG_2170

Ulkona mä en tällä hetkellä kauheesti rehki, mun keuhkot ei tykkää hengästyä kauheessa pakkasessa :) Koiran kanssa metässä saa kyllä rämpiä. Mä meen yleensä umpimettässä ku siel ei tuu muita ihmisiä vastaan ni voi Deikku olla vapaana :) Siis silloin ku mä vapaalla nyt yleensä päivänvaloa näen. Kyl mä yleensä tuol pimeessäki meen, mut silloin mä oon ihan tässä vaan kodin lähellä, et löydän takas =D Sitäpaitsi siel voi olla mörköjä. Mettä-mörköjä. Mä nyt oottelen koska ne saa tohon Tapanilaan ladut rakennettua, jos uskaltautuis hiihtämään. Mä inhoon hiihtämistä, mut onhan se hyvää kuntoilua. Siis ainaki mun rämpimistyylillä =D Ja onhan se nyt kerran pari käytävä ku noi ladut on tossa vieressä. Mun mielestä hiihtämisen rasittavin puoli on aina ollu se laduille asti pääseminen ja suksien raahaaminen.

Tätä jäbää pakkaset ei kauheesti rassaa <3
Tätä jäbää pakkaset ei kauheesti rassaa <3

Ja hei, nää pakkaset on persiist. Ihme on-off talvia nykyään. Mä kyllä tykkään talvesta, mut se vois olla sellanen sopivaluminen ja -5 -asteinen ja tietty aurinkoinen. Ja sininen. Sellasesta mä tykkään. En loskasta enkä paukkupakkasista. Ai nii, ei multa kysytä =D

Mut tätä akkaa rassaa =D
Mut tätä akkaa rassaa =D

Eilinen oli taas vähän härö päivä. Mut soitettiin aiemmin duuniin ja tein 10-tuntisen duunivuoron työputken päätteeks. Kauheella kiireellä aamulla viipotettiin. Todistin myös jonkun rattijuopon tai muun häröilijän päiväkoti- ja ajeluseikkailuja ja meinasin jäädä sen täysin romuuntuneen auton alle. Ja töihin kauheeta kyytiä kipittäessä kulman takaa syöksy hiekotuskone, ja meinasin juosta sen alle =D No ei siinä kaikki, parin tunnin päästä mies ilmotti teloneensa jalkansa duunissa ja piti hälyyttää varahakija hakemaan poikaa hoidosta. Se on nyt saikulla ainaki ens viikon. Et semmosta kivaa välillä taas :)

Mut hei, mä ajattelin alottaa uuden harrastuksen. Mä meen ens tiistaina parin kaverin (tai ainaki yhen, yksin en haluu mennä YHYY!) kanssa Lahen kamppailukeskuksen infoon, missä ne esittelee niitä eri kamppailulajeja. Lähinnä Krav Maga olis tähtäimessä. Ainaki aluks. Mä oon teinistä asti halunnu alottaa jonkun kamppailulajin harrastamisen, mut näin kauan se on kestäny sekin. Tosin mä pelkään reväyttäväni jonkun paikan heti aluks. Mulla ku toi kehon huoltopuoli on niin rempallaan ku olla voi. Toi salillakäynti ei varsinaisesti notkeutta lisää ja ku jättää ne venyttelyt tekemättä, ni ohan sitä melkonen rautakanki =D Aina mä vannon jatkossa venytteleväni, mut ohan ne mun vannomiset nähty :) Mut saa nähä kuin akan käy =D Naisten kickboxing kiinnostais kanssa, mut alotetaan nyt jostain. Treenit olis kyl 2 kertaa viikossa, jääköhän mulle yhtään lepopäivää jatkossa. Ei varmaan, mä en millään raaskis tiputtaa salista yhtään. Vaikkei ehkä olis pahitteeks välillä. We´ll see :)

Onks mul enää muuta asiaa? Ei taida olla. Mul on huominenki vapaa…siis jos ei tuu töihinkutsua. Toivottavasti ei. Vois vaik vähä siivota. Luistelemaan piti mennä, mut en kyl mee. Hyi. Yök. Varpaat jäätyy. Mut nukun ainaski kasiin. Varmasti :)

Heips ja hyvät viikonloput immeiset :)