Talvi paketissa ja ekan viikon tuntemuksia

Ei voi muuta sanoa ku että jopa osu parhaat kelit ikinä meiän minilomalle. On kyllä parhautta päästä laskemaan täydessä auringonpaisteessa +10 asteen lämpötilassa. On se vaan mukavaa touhua ja onpahan aina loistava syy oottaa talvea taas :)

DSC_0766

Tiistai-iltana sorruin vuokraamaan sukset jyrkempiä mäkiä varten, mut eihän siitä mitään tullu =D Mies vei mut vahingossa mustaan mäkeen…no, kyllähän sieltä alas tultiin =D Me ollaan nyt kolmena vuotena käyty Himoksella ja vasta lähtöpäivänä tajuttiin (lue: mies tajusi), ettei olla kertaakaan käyty Pohjoisrinteissä. Kerittiin sinne onneks pariks tunniks testaamaan ja kyllä niistä mun lempparimäet tuli :) No ens vuonna taas, nyt on laudat varastossa.

DSC_0779

Tässä on vajaa viikko nyt vedetty Advancedia ja 3/4 viikon treeneistä tehty. Mä kävin tosiaan maanantaiaamuna vääntämässä selkä-takareisi -treenin ennen lähtöä. Kyllähän se perille osittain meni mutta hyvin jaksoi illalla lautailla. Selän lihat oli kyllä vähän arat seuraavana päivänä.

Eilen kotiin tultua lähin tekemään olkapää-ojentaja -treenin. Se oli jo enemmän ok, mutta ei nyt mitään sen kummempia tuntemuksia jälkikäteen siitäkään. Onhan noi ojentajat vähän kipeet, mut ei niin et asiasta viitsis ees mainita. Tänään oli vuorossa jalkatreenit. Kyllähän ne siinä tehdessä hapottaa ja koville ottaa ja jopa pienet tärinät sai aikaseks, mut alakropan osalta en oottele minkäänlaisia tuntemuksia huomiseks. Huominen vielä, niin eka viikko treenien osalta paketissa. Kyl mä kieltämättä oon vähän kateellinen niille, jotka valittaa ettei rappusia pysty kävelemään ja domssit kestää viikon. Vaikka toki mä jo tiedän, et lihaskivut EI ole kehityksen edellytys tai merkki, mut oishan se kiva jos joskus olis ku kuoleman kielissä :) Mä luulen, et saatan lauantaina sortua lähtee pihalle vetää kevään ekan HIIT-treenin. Jos keli sallii. Jos SIITÄ ees tulis kipeeks :)

DSC_0781

Ja sitten se ruoka. Hmmm….must tuntuu, et mä kokkaan koko ajan. Mä oon tottunu syömään 3 kertaa päivässä ja nyt pitää vetää se 5 kertaa päivässä. Plus ne kaikki muut litkut ja jauheet. Sen mä kyllä sanon, et mikään tässä maailmassa ei oo kamalamman makusta ku kreatiini pyruvaatti. En tiiä onks se monohydraatti yhtä pahaa (miehen mielestä ei), mut toi on niin karseeta, et meinaa ykä lentää ku vaan haistaa. HYI YÖK! Muuten ruokamäärässä ei oo kyllä mitään ongelmaa, hyvin tällanen suursyömäri ne jaksaa vetää. Maussa olis kyllä runsaasti toivomisen varaa. Mulla on ikävä mun omia ruokia jo nyt =D Mä en herran jestas meinaa löytää aikaa ees kirjottaa tätä blogia ku pitäs taas lähtee iltapalaa vääntää, koskaan menny näin myöhäseks :)

Mitäs muuta? Laittelin tänään taas työhakemuksia, tällä kertaa Keski-Suomeen =D Joo, kaipaan epätoivosesti paluuta tuottavaks yhteiskunnan jäseneks. Yks videotyöhaastattelu tosin oottaa tuolla sähköpostissa vastaamista. Mikä se sellanen on? Kauhee, en mä ees tiiä miten tän koneen web-kamera toimii =D Pitäskö ilmottaa etten mä haluukaan sitä duunia ku en osaa vastata ees haastatteluun :)

Heiiii, huomen ilmestyy Von Hertzen Brothersin uus levy <3

Ja ei tähän aikaan jaksa enempää kirjotella, sielt tulee telkast Pullukkaki =D

Heips!