OHI ON!

Hihhihhhiii, nyt se Advanced on taputeltu! Tänään käyty vika rinta-olka-haukka -reeni vääntämässä ja olo on muikea kuin muikulla. Tai jollain :) Mä yritän huomiselle tai lauantaiaamulle saada sen Inbody-mittauksen ni saa ees jotain speksejä, ku peili ei oikein kerro juuta eikä jaata. Eli palaan yhteenvedon kanssa ens viikolla. Eilen mä jo innoissani väänsin itelleni uuden saliohjelman ja en nyt millään malttais tässä ootella melkein viikkoa ennen ku pääsee alottaa. No ehkä mä kestän.

Mutta siis joo viime viikko. Se oli aika karsee kyllä niine satkuineen. Ei siinä paljon muuta tarvinu tehä aamureenien jälkeen ku yrittää jaksaa pysyä pystyssä aina iltaan asti. Tollaset on varmaan aika hyviä tehokeinoja silloin tällöin käytettynä, vaikka tietyssä liikkeessä aina jossain treenissä. Mut ku vedetään se 4 viikkoa niin, et kaikissa vikat sarjat 50 ja sit vielä satasviikko perään, ni on se rankkaa. Ainakin mulle on. Mut toisaalta sitä hienompaa oli, ku senki viikon treenit oli tehty :)

Lauantaina käytiin moikkaamassa Deimosin äitiä ja sisaruksia rokotusten ja pentupainin merkeissä. Tuntu olevan aluks vähän hurjaa touhua meiän pennulle, mut lopuks siellä hosellettiin niinku muutki :) Pikkasen raato oli jätkä illalla =D

IMG_0878

DSC_1246

Sunnuntaina päästiin rippijuhliin herkuttelemaan…

Ei, en oo raskaana =D
Ei, en oo raskaana =D

…niin herkuttelemaan. Koska treeniviikon jälkeen kävi tietty niin, et loppuviikko meni mässäilyks. KOKO loppuviikko jo. Eli jopa 4 päivää. Oli meinaan karseeta. Oli meinaan niin karseeta, et akan BMI oli maanantaina yli 25 ja vaaka näytti 65,9 kiloa!!! Siis mä en oo ikinä painanu niin paljoa ilman raskauksia. Alko lievä paniikki iskemään takaraivoon.

Virallinen fläsä-kuva, eli BMI tänäpänä yli 25
Virallinen fläsä-kuva, eli BMI tänäpänä yli 25

Eli mä sluibasin tän viimesen viikon Advancedin ruokavaliosta ja palasin maanantaina karppilinjalle. Hiilarit siinä 50-60g/vrk ja kalorit parituhatta. 3 päivää takana ja 2,9 kiloa kadotettu, mahtu toi hiton vyöki taas päälle =D

Paino 63, 5 pitäs saada pudotettua
Paino 63, 5 kiloa pitäs saada pudotettua

Kyl tää homma on saatava takas ruotuun. Viikonloppuna tulee pikku takapakki ku pitää käydä Padasjoen Sahtimarkkinat koluumassa ja sen jälkeen vähän hippa pippa ja sunnuntain voi olla hieman mättöpainoinen. Mut sit takas tiukasti kuosiin ja sit mennään eikä meinata. Ja se paino pudotetaan sinne 58 tai itketään ja pudotetaan :)

Siin on taas mun päivän ateriat. Aamupalaks 3 munan voissa paistettu munakas täysrasvasella juustolla ja tomaatilla. Päivälliseks broileri-uunijuures -mössöä tomaatti-kerma -mössössä ja juustoa päälle. Iltapalaks marjoja, kreikkalaista jogurttia, kuohukermaa ja pähkinöitä. Kyllä taas kelpaa ja elämä hymyilee. Paitsi toi mun iltapala on vähän riisuttu. Tumma suklaa, marjamix ja bansku loistaa poissaolollaan niin kauan ku paino on bueno.

DSC_1253

DSC_1257

Pula-ajan iltapala...parempia aikoja odotellessa :)
Pula-ajan iltapala…parempia aikoja odotellessa :)

Tän vikan viikon piti kyllä sitten olla myös sellanen check-in viikko, et mites sitä voimaa on kertyny matkan varrella. Ööööh, näillä hiilareilla ei paljon testailla. Paukut meinaa loppua ainaki näin aluks taas ihan seinään =D Tosin en mä tiiä miten ne muka jo maanantain aamutreeneihinki vaikutti. Ehkä on vaan takki vähän tyhjä.

Mitäs muuta? Ei oikein mitään. Ai, mun esikoinen täytti maanantaina 18 vuotta!!! Yks elämän merkkipaalu saavutettu hälle ja mulle :) Ja ajokortti plakkarissa (ei oo tullu äitiinsä) ja autonromu pihassa, voi alkaa äitinsä hovikuskiks =D

Vielä esikoisesta kuopukseen, pakko taas heittää esimerkkiä meikäläisen hurlum-päivistä. Tossa männäpäivänä mun aamu alko siivoomalla järjetön määrä sanomalehteä, jonka koira ja kuopus oli hampaillaan päättäneet silputa pitkin huushollia. Sen jälkeen lähin koiraa uittamaan, joka päätyi kuopuksen vaatteet päällä -uintiin. Kotona päätettiin tyhjentää purkillinen vampyyrisuolaa (erittäin tulinen chili-suola) pitkin keittiön pöytää. Ei siinä niin mitään, mutta kun siitä meni osa suuhun ja sitten silmiin, huuto oli vartin verran aika hurjaa ja silmät ja naama turvoksissa. Myöhemmin tais mennä vielä vähän Ajaxia silmään ja kynnetkin tuli lakattua ja vähän pöytääkin. Voitte arvata kuka paineli koiran kanssa suorinta tietä ulos ku mies tuli töistä =D Onneks kaikki päivät ei sentään oo ihan tollasia :)

DSC_1255

DSC_1256

Ne on ku paita ja peppu <3
Ne on ku paita ja peppu <3

Mut hei palaillaan! Nyt on pakko painella tonne ulos paisteeseen niin kauan ku sitä kestää :)

Jätkä lievästi kuorsaa takaosastolla =D
Jätkä lievästi kuorsaa takaosastolla =D