No nysse alko ja Himosta perään :)

Maisemat ja kelit taas kohillaan <3
Maisemat ja kelit taas kohillaan <3

No niin, tulihan se päivä viimein. Olotilat jo kohillaan ja viikon sikamässäilyjen jälkeen vaakakin näytti niin järkkylukemia, et olipas kiva painella aikasin aamusta salilla. Toki hienosti unohtaen, et eihän tää mikään dieetti oo ees olevinaan :)

Ja se treeni. No se oli aika jees. Okei, siinä on mavea ja sumovetoa, niistä ei kyllä tuu niiden tarkotusperiin nähden oikein mitään. Jos ne pitää vetää täysillä, ni voi voi, ei mun seläl. No mä teen niinku pystyn ja ehkä ne jossain vaiheessa vaikka vaihtuu pois :) Muuten reeni oli ihan jees, aika erilainen ku mun yleensä, mut yllättävän hyvin sain itteni rasitettua. Nyt on siinä mielessä kyllä huono vertailukohta, et mä olin viime viikolla kipee, mul on yli viikon treenitaukoja mul oli sikailuviikkoki viel. Joten hikoilin kyllä ainaki ku pieni…tai no ainaki jo keskikokonen possu =D Ylihuomenna sit kokeilemaan seuraavia lihasryhmiä, jänskää :)

Mä oon aika surkee vedenlitkijä. Aamulla vettä, laturin kanssa vettä, treenijuoman seassa vettä, palkkarissa vettä…mult meinas jo aamuysiltä tursuta vettä joka reiäst. Mä oon kyl sitä mieltä, et ihmisel on jano ku se tarvii vettä. Ihan samoin ku sil on nälkä ku se tarvii ruokaa. Tollanen yltiöpäivänen läträäminen on vähä hanurista :) Sitä paitsi mä oon muutenki sellanen kuslunttu, ni onhan se kiva et ois jotain muutaki elämää ku vessan oven saranoiden kuluttelu. Ja tää on se asia myös, missä mä tässä hommassa fuskaan. Mä pidän jopa epäterveellisenä liialla vedellä lotraamista. Juon minkä jaksan :)

Salin jälkeen lähettiin porhaltamaan Himokselle, et saa talven viimeset lumilautailut alta pois. Voisko keli enää upeempi olla :) Siinä mielessä hankala ajankohta, et täs saa olla koko ajan kokkailemassa. Ja jonkun mielestä karppaaminen on hankalaa =D Nytki pitää ootella viel pari tuntia, ku pitäs se iltapalaki vielä syyä. Ei oo helppoo tällanen :)

Ihan ei uskois, et lautailemaan ollaan menossa :)
Ihan ei uskois, et lautailemaan ollaan menossa :)

Pikkasen tais se sali verottaa, ihan riemusta kiljuen ku ei mäki tänään houkuttanu. Ja ihan hirveesti porukkaa. Tai mistäs mä tiiän, ku yleensä lasken vaan niinä ajankohtina ku kukaan muu ei halua ni saa olla rauhassa :) No pari tuntia tuli kurvailtua, huomenaamusta sit lisää.

Onneks tuol rinteis näkyy jo vähän valkosta!
Onneks tuol rinteis näkyy jo vähän valkosta!

Mä oon ny vähä ylirasittunu…ja selkäki on vähä vinossa, joten en jaksa kirjotella enempää :) Hauskaa viikkoa kaikille!

Pääsinpähän kerranki ukon kans mäkee :)
Pääsinpähän kerranki ukon kans mäkee :)

ps. Mä en oikein ymmärrä, miks rinteissä saa kännissä kurvailla. Mun mielest mäestä pihalle jos ei selvinpäin jaksa laskea. Ei oo kuitenkaan ihan vaaratonta toi touhu. Etenki eteläiset naapurit tykkää vetää vähä valgeeta alle ja laskea tuhatta ja sataa, ellei jopa miljoonaa.