Mustia pilviä ja voimaannuttava luonto

Pöh. On hirveen vaikee saada itestään irti kirjottaakseen nykyään taas sanaakaan. Minnekään. Tännekään. Ei vaan huvita eikä kiinnosta. Oikeen mikään. Oikein koskaan. Tai no ois mua eilen kiinnostanu lähtee Joensuuhun kattomaan Nightwishiä, Sonataa, Insomniumia ja COBia mutta kuinka yllättävää, mä en ollut siellä. Pöh. Mutta jos mä en heinäkuun viimenen ole Tampereella vastaavassa, ni sit mä en kyl enää ala. Ne on kuitenki niitä elämän suuria hetkiä. Sellasia isoja WAU-hommeleita. Jep, en mä paljoa vaadi.

Mä yritän kuvata siin jotain kuikka-poikuetta :)
Mä yritän kuvata siin jotain kuikka-poikuetta :)

Mitähän mä viimeks oon ees raapustellu. Taisin kauhistella Bullin antamaa päivitystä. Joo, se oli aika tappoa. Kaikista ikävintä oli se, et ku mä tänä torstaina lähin viikon vikaa Advanced-treeniä vetämään onnessani ihan vaan siks, et ootin ku hullu puuroa uutta päivitystä, se olikin sitten vielä karseempi. Jep, edelleen vikat sarjat 50 toistoa ja sen lisäks vähän muuta kikkailua. Eli mä tuun edelleen NIIN kuolemaan seuraavatkin 2 viikkoa. Ja tässä vaiheessahan mä edelleen positiivisena ajattelen, et ne vikat 2 viikkoa on sit jotain pikkujumppailua. No niinpä niin, pakko myöntää etten uskalla tässä vaiheessa asiaa edes enää ajatella. Mut jos nyt pakkopositiivisia ollaan ni oikeesti, 12 viikkoa jo takana ja 4 enää eessä. Tai itse asiassa 3,5, koska mä aion kiristää loppua kohti tahtia ja jättää muutamat lepopäivät välistä =D

Must tuntuu, et mun käsi on koht paksumpi ku koivet!
Must tuntuu, et mun käsi on koht paksumpi ku koivet!

Jos tästä tilityksestä jotain voi rivien välistä lukea niin sen, että tuskin tulen jatkamaan Advanced Extralla tai laihiksella tai millään. Ne ois kyllä varmaan tosi jees ja tehokkaita, mut mä haluan palata oman itseni herraksi. Jätän pienen takaoven auki, eli jos Inbody kertoo ihmeitä tapahtuneen, sit mun pitänee pyörtää päätökseni =D Mut tuskin tässä nyt mitään ihmeempiä on tapahtunu. En oo ainakaan huomannu.

Tässä efekti jo erittäin huolestuttava =D
Tässä efekti jo erittäin huolestuttava =D

Muuten ollu aika liikunnan täyteinen viikko. 5 salia, 4 eritahtista ja -pituista lenkkiä, pari parinkymmenen kilsan fillarointia. Tänään illalla pitäis viel joku lenksu käydä kipasemassa. Ai ja viime viikonloppuna käytiin avaamassa meiän superammattilaisten tenniskausi =D

Mä luonnollisesti voitin kaikki pelit. Luonnollisesti. Vai luonnottomasti.
Mä luonnollisesti voitin kaikki pelit. Luonnollisesti. Vai luonnottomasti. En oikeesti voittanu, ettei tuu sanomista =D

Eilen oli viikon paras päivä ku miehen opastuksella pääsin kiertämään Iso-Tiilijärven Hollolassa (meniköhän se noin =D ). 2,5 tuntia mettässä samoilua, ei vaan voi olla siistimpää. Mä oon huomannu, et mun parhaat hetket on nykyään ku mä vaan oon kaukana kaikesta rauhassa :) No okei, kyl siel jotkut inttiheput ampumaradalla vähän mesos ja joku metsäkone mun maisemia hetken pilas, mut muuten. Niin siistiä <3 Josta mä tulin entistä vakuuttuneemmaks, et mä haluun tästä hulinasta jonnekin pois. Mieluiten johkin, missä mettä alkaa suurinpiirtein takaovelta ja missä on ihanat pyöräilyreitit. Tultiin just äsken pikkujätkän kanssa fillarilenksulta eikä haitannu tuuli yhtään. Must on vaan niin siistiä vetää pitkin maita ja mantuja. Mul on yksin vaan vähän rajoittunutta tää touhu, ku mä eksyn niin helposti, et pysyttävä sivistyksen piirissä jollain lailla =D

IMG_0776

IMG_0792

IMG_0801

Muuten mulle ei taas kuulukaan yhtään mitään. Kersoilla alko lomat, joten siks mä varmaan oon kuntoillu entistä enemmän. Pakko päästä karkuun ja siivoomisestakaan ei oo mitään hyötyä. Ai ja olihan tossa 3/4 kipeinäkin vuorotellen. Työpaikkaa ei oo löytynyt ja mihnää en oo näköjään muuttanu. No josko sitä parit asuntohakemukset virittelis ja ihmettelis kuinka kukaan ei ens viikollakaan mua töihin huoli. Oi, ens viikolla sentään parin lapsen hammaslääkärit, nyt menee jännäks tää touhu =D Ai, suostuiskohan ne samalla ottaa must uuet kilpparikokeet. Must tuntuu, et ne on päin prinkkalaa koko höskät.

Eli raadanta jatkukoon sano morsmaikku ku naimisiin eksy ja lapsia väkers maaliman täys! (Hah, mä kekkasin näköjään just maailman osuvimman sanonnan =D ) No jos mä loppukesäst sit pääsisin vähä relaamaan :)

DSC_1156

Mukavat viikot ihmisille ihmeellisille!