Kevättä rinnoissa…eiku rinnassa! Mieletön draivi :)

Aaah, mä en muista koska mul ois viimeks ollu niin hyvä viikko ku viime viikko oli :) Eikä mistään erityisestä syystä, mieliala vaan jossain pilvissä :) Koska mä kuitenkin oon ylianalysoija, ni siihen ehkä on syy. Tällä hetkellä mä epäilen ruokavalion hiilarimäärää. Sehän on treenipäivinä varmaan ainakin kolminkertanen mun normi ruokavalioon verrattuna.

Mä oon tässä parin viime vuoden aikana vähän ihmetelly mun mielialoja. Mähän en oo millään lailla masennukseen taipuvainen ihminen. Päinvastoin, mä päästelen höyryt kerralla ja murehtimiset on siinä. Kaikki periaatteessa suht hyvin, mut vähintään joka toinen päivä on ollut aika musta. Välillä jopa musertava. Kaikki on aamusta asti ihan paskaa. Kaikki. Vähemmästäkin pistää oudoksuttamaan, kun sitten taas seuraavana päivänä kaikki onkin tosi kivaa JEEEE! Ihme tyyppi.

Ensin mä pistin kaiken imetyksen syyks. Sen jälkeen mä laitoin imetyksen lopettamisen syyks. Sit mä laitoin pillereiden syyks. Osansa saanu ukko, yhteiskunta, lapset, naapurin mummo ja tietty minä itte. Ai nii, ja kilpirauhanen kans :) Joo, kävin mä sen reilu vuos sitte testauttamassa. Normiarvojen sisällä oli. Jotkut kuitenkin sitä mieltä, että moni lääkäri määräisi siinä vaiheessa kilpparilääkityksen. Ai niin, mut ku mä oon lääkekielteinen ni ratkaisu pitää keksiä itse :)

Kyllähän oireet kilppariin viitannut. Ensimmäisen kerran viimesen synnytyksen jälkeen. Myöhemmin laihdutus, runsaat treenit, alhaset rasvat, tiukka ruokavalio. Who knows? Mä oon kuitenkin huomannut kuinka rasittavaa on jotain kilpparidiaagnoosia tässä diagnosointia ihailevassa yhteiskunnassa saada, joten olen antanut olla. Pointti oli kuitenkin se, että viime viikko oli mielen vuoristoradasta vapaa ja tällä hetkellä mä annan pisteeni siitä hiilareille ja Bullille =D

Ja hei! Mä sain kun sainkin lihakset vähän kipeeks :) Ainaki reidet ja ojentajat. Muuten meinaa aika käydä pitkäks. Viime viikolla oli sentään lautailua. Ja eilen vastoin Bullin ohjeita, oli pakko käydä Pikku-Veskussa vähän spurttailemassa. 45 minsaa ja kolmepuolsataa poltettua kaloria. Kyykkyhyppyjä, penkille hyppyjä tasajalkaa ja vuorojaloin. Vauhditonta pituutta, rappusia, loikkia ja mäkispurttia. Yllättävän hyvin meni, vaikka koko talvi tullut lorvittua lenkkeilystä. Tosin mun salitreenit on kyllä kiivastahtisia, paljon super- ja triplasettejä. Joten pulssi sielläkin käy isojen lihasryhmien osalta korkeella.

DSC_0787

Tästä ku toi kevät kunnolla pääsee käyntiin, mä lähen koittamaan cooper-tulosta. Mähän rykäsin elämäni ekan cooperin viime keväänä tai kesällä. Pääsin yllättäin hyvään tulokseen, mutten erinomaiseen. Syksyllä koitin uudestaan ehkä viikko röökaamisen loputtua. Parannusta oli tullut vähän, muttei tarpeeksi. Jos en mä vieläkään pääse erinomaiseen, soitan jolleki Mr. Cooperille reklamaatiopuhelun :) Ja mähän oon aina inhonnu juoksemista. Aina. Okei, koulun pikaviesti vielä meni, mut noi pidemmät matkat, hyi. Hölköttelin elämäni ekan vitosenki vasta viime syksynä. Miettikää ny :) Mä ennen aina aattelin, et mun pää on liian iso mun aivoille. Ne aivot hölsky siel pään sisällä sillee ilkeesti ku juos. Mut en tiiä onko pää kutistunu vai aivot kasvanu, ei ne enää hölsky =D

Puhelusta rantain kautta tuli mieleen, että teinpä eilen (vai toissapäivänä) elämäni ekan työhaastattelun videolla. Oli meinaan spuukia. Onhan se kätsyä ja kaikki toimi hyvin, mutta kyllä se oman turvan näkeminen ja äänen kuuleminen on aina vaan yhtä järkyttävää, joten otoksia tuli tuhat per kysymys =D Ihan pyllylleen ei kuitenkaan mennyt, ylihuomenna vuorossa puhelinhaastattelu. Pitäkää nyt immeiset peukkuja, et akka pääsis duuniin. Muuten must saattaa kasvaa mieletön lihaskimppu joutessani =D

Mitäs vielä? Kakka keli. Hyvä, ei huvita lähtee lenkille. Tänään meinaan ON se lepopäivä ja jos mä vaan tosta vähän venyttelisin vaan. Jos sais tällä viikolla itestään enemmän irti ku painot on ees vähän paremmin hallussa ku viime viikolla. Sen verran uusia liikkeitä oli kuitenkin ja erilaisia suoritustapoja. Kattelin äsken Youtubesta Niina Pellikan jalkatreenin. Kävi vähän kateeks. Mun pitäis varmaan kans raahata mies salille mukaan tsemppaamaan ja auttamaan mua. Oli meinaan karun näköstä touhua, omat treenit tuntu painojen suhteen yhtäkkiä piltin syönniltä. Pyh. Ai nii, mut oonhan mä jo aika vanhaki :) Ja tukkonen! Siis mä jäin jotenki jumiin siitä flunssasta. Kurkku on edelleen aamusin kipee ja nenä on niin tukossa ajoittain, et henki ei kulje mihkään päin. En tiiä onks tää flunssan jälkimeininkejä edelleen vai toi kevätpölly tuol pihalla. No, kuhan nyt loppuis pikkuhiljaa :)

DSC_0786 DSC_0785

Nyt mä laittelen kyllä muutaman ruokakuvan, nää on vähän niinku makutasoltaan heikkolaatusia mun normiruokavalioon verrattuna =D Soijalesitiiniä en enää suostu syömään, sen voi kuulema korvata yhellä keltuaisella…oli hyvää…tai hyvä =D

DSC_0788

Lounas tuntui tänään hieman kepoiselta, syynä ehkä myös nuo näköjään unohtuneet riisit =D Mihinkähän väliin mä ne nyt tunkeen???

DSC_0789

Mut kivat viikot kaikille ja mä lähetän tätä draivia teille kaikille :) Ja jos ette oo käyny mun Facebook-sivuilla, ni klikatkaa tosta oikeelta ja vaikka tykätkää vaikkette tykkäiskään =D Mä päivittelen sinne välil jotain mitä tänne en ehkä sit enää muistakaan :)

ps. Perjantaina ilmestyy Nightwishin uus levy!!! Jos tää puheripuli johtuuki siitä =D Tai siitä, et koht voi lähtee taas ilman kauheita vaatekertoja pihalle :)