Frisbeegolfin ammattilainen Sihti-Sirkku esittäytyy

Moikka! Taas on viikko vierähtäny, ni aattelin jotain elonmerkkiä huudella täältäkin päin :) Onneks koht on syksy ja synkkää ja pimeetä ja sateista, ni jos ois taas helpompi asettua sohvan nurkkaan hetkeks raapustamaan vähän useemminkin.

Mitään uutta ja ihmeellistä taivaan allahan ei ole tapahtunut. Ai niin, paitsi etten ilmeisestikään töitä saanut maalta(kaan). Ai niin, eihän siinä ollut mitään uutta ja ihmeellistä = D Tekis mieli laittaa hakemusta Kittilään, oisko vähän siistiä asua siel isojen laskettelumäkien juurella. Oishan se varmaan, mut ehkä se on vähän kaukana kuiteski. Kokeillaan tota Itäistä Suomea tässä välissä ainakin =D Mä taidan myös laittaa hakemusta taas Lahen Ammattikorkeeseen, jos sitä sais raahattua ittensä pääsykokeisiin asti tällä kertaa. Mä yritän psyykata itteeni, et jos mä tästä vielä opiskelemaan lähtisin, ni mä oisin ”vasta” 47-vuotias valmis SH. En tiiä huoliiks sen ikästä sairaanhoitajaakaan tässä maassa kukaan töihin, mut josko sitä jo silloin vaikka Norjaan uskaltautuis lähtemään. Jos opiskelis samalla sen kielenkin tässä. No joo, onhan ihmisellä hyvä olla suunnitelmia ja tavoitteita, ettei ihan sammaloidu :)

Muuten tässä on touhuiltu sitä tavallista. Aika paljon tullu pyöräiltyä pikku-jäbän kanssa, se siitä niin tykkää. Salilla käynyt normaalisti, jostain syystä maistuu tällä hetkellä vähän puulta se touhu. En tiä miks, ihan uutta mulle =D No eiköhän se siitä taas vetristy. Syöminen on edelleen ihan PERSIILLÄÄN! Mahamakkara sen ku kasvaa =D Mitä mä täs nauran, täähän on kamalaa! Mä harkitsen tässä munapaastolle alkamista. Kuhan nyt joku mut eka hyväksyy siihen FB-ryhmään, et pääsen vaklaamaan. Miten täst muutaman kilon tiristämisestä on tullu näin kauheen vaikeeta? No kyl tää täst lutviutuu. Usko pois Sirkku! 5 vaivasta kiloa, not bad. Eipä.

Lauantaina käytiin Merrasjärven seudulla mettäilemässä. Mun mies on kyllä maailman etevin metsissä suunnistaja, mä en koskaan eksy sen kanssa. Yksinäni mä en voi mennä mettään ku sen verran, et nään tien koko ajan. En ainakaan ilman isoa kasaa eväitä, ettei nälkäkuolema yllätä eksyessä.

IMG_1208

Tätä ruhoa ei enää niin näppärästi ylös vedelläkään ku viime kesänä!
Tätä ruhoa ei enää niin näppärästi ylös vedelläkään ku viime kesänä!

Sunnuntaina lähettiin Padasjoelle testaamaan sen uus 18-reikänen frisbeegolf -rata. 2,5 tuntia siinä sai aikaa tapettua ja ihan kuntoilusta kävi se kivikoissa rämpiminen =D Mua surkeempaa frisbeegolfaajaa saa kyllä hakea, mä oon luonnonlahjattomuus =D Se on jännä miten ei mee ees hermo sen lajin kanssa. Ehkä just siks, et ku on vaan niin surkee, ni ei enää muuta ku naurata =D Mut kivaa se on silti ja mustikoita oli mettä täynnä :)

IMG_1245

IMG_1217

IMG_1232

IMG_1260

Ja kiivettiin me paikalliseen näköalatorniinki, Deimos hannas kyl jo puolivälissä ekaa tasannetta =D

IMG_1249

Ens viikon perjantaina päätettiin nyt sit kai kuiteski suunnata Tampereelle kattoo Sonataa, Bodomia ja Nightwishiä. Mä aattelin, et saisin hillittyä itteni olemaan menemättä, mut en mä sit saanukaan. Se on vähän niinku synttärilahja mulle. Miehellä ne synttärit kyllä on tulossa, mut voihan niistä vaimoki hyötyä. Eiks voikki =D Samoihin aikoihin saatiin kuningasidea lähteä tammikuussa Budapestiin kattomaan Therionia. Sillee niinku mun oikeeks synttärilahjaks. Vaik se on vähän väärässä kuukaudessa, mut eihän se meiän vika oo, et Therion ei oo siellä helmikuussa :) Mä lupaan istua sit oikeet synttärit kotona. Hihii, helppo luvata ku se on joku tylsä tiistaipäivä =D

Nonni, nyt loppu asia! Tollee aina yhtäkkiä. Tai sain mä matot pestyä ku vihdoin on vähän sateisempaa ollu pari päivää :) Mun armas serkkuni houkutteli mua yhteen jutskaan. Katotaan ny viittinkö. En mä varmaan viitti. Jos viittin, ni mä kerron sit =D

Nonni, MORO!

4 vastausta artikkeliin ”Frisbeegolfin ammattilainen Sihti-Sirkku esittäytyy”

 • Niin se vaan on, että joskus maistuu puulta se treenaaminen..ja parsakaali. Hah. Mutta aina se motivaatio lopulta palaa. Meillä oli tarkoitus lähteä Kuopiorockiin kattoo Bodomia, mutta tais nyt jäädä menemättä, no money mihinkään ylimääräiseen :-/ Mutta kuule, mahtavaa reissua sulle!

  http://projektiuusimina.blogspot.fi/

  • Juu eiköhän :)

   Kyllähän noi reissut aina lompakossa tuntuu, mutta ovat sen arvoisiakin…kunnes taas sen reissun jälkeen kattoo lompakkoonsa =D

   Onneks tuli Therionin liput myyntiin jo. Tarvii äkkiä ostaa ne, ni sit ei voi enää Budapestin reissua perua, koska on ne liput =D Tampereellehan mulla ei oo vielä edes lippuja, joten kerkii vielä katua. Sillä yhenki päivän reissulla olis melki puolet B:n matkasta maksettu. On se elämä kallista.

 • Hei! Kiva lukea sun juttujas. Itse aloittelen saliharrastusta pitkän tauon jälkeen ja tää blogi on niin motivoiva.

  • Moikka! Kiva, että jaksat lukea :) Välillä mä ajattelen ettei näitä kukaan lue ja itekseni vaan höpöttelen (vaikkei sekään mitään uutta olis) =D Ja tsemppiä treeneihin ja muista sä ainaki lepäilläkin välillä jos hurahat yhtä pahasti ku mä :)

   Kivaa viikonloppua!

Kommentointi on suljettu.