Fitbelfietä pukkais :)

Heissulivei!

Ensimmäiseks se tärkein! Mul on 3 vapaata JIPPII =D Ettei vaan unohu kehua =D

Joo, päädyin mä miehen kanssa synttärilahjaostoksille sinne Gazosiin ja se osti mulle Gazozin Bubble-trikoot ja Under Armourin treenitopin :) Ai ja farkut ja hupparin! Olin iloinen. Se on mun lempparikauppa (onneks Lahes ei kaikkee oo, etenkään Bodyactionii =D ) tietty EMP:n lisäks :)

12805812_1099767496729808_7373520230573641539_n

12805803_1099767516729806_8724465548254826133_n

Sit mul oliki vähän sellanen ”mitäs nyt” -fiilis, ni ostin itelleni viel Fitfarmin Fitbelfie -valmennuksen :) Ihan lähinnä siks ku ei ollu pahan hintanen ja mä oon nyt veivannu näitä samoja treenejä aika pitkään, ni jonkinlaista vaihtelua pitää välillä saada.

No ensin mä järkytyin tietty siitä, kuinka kevyiltä ja yksinkertasilta ja lyhyiltä ne treenit näytti. Mut sit mä päätin ottaa eri asenteen. Eli keskittyä tällä kertaa hitaisiin, kunnon tuntuman ja oikeen tekniikan liikeratoihin. Ja onhan se kai ihan jees. Mut tietty ku ohjelmaan normisti kuuluu joku Nicole Wilkinsin 7 supersarjan treeni yhteensä 14 liikkeellä, ni kyllähän tollanen 5-6 liikettä per treeni tuntuu iisiltä. Mutta kuten sanoin, vaihtelu virkistää ja toivottavasti hyödyttääkin. Ja mul on alkamassa niin tappava 5 viikon työjakso, et tää tulee enemmän ku hyvään saumaan. Kyseessähän on siis 6 viikon projekti, sopivan lyhyt.

Toki enhän mä itteeni nyt ihan niin helpolla päästä. Ohjelmaan kuuluu joko 4 salitreeniä tai sitten 2 erilaista HIIT-treeniä siten, että niitä treenikertoja on se 4 viikossa. Mut tokihan mä vejän kaikki =D Muuten iskee ylienergia ja saatan tehä tuhoja :)

12794432_741923189276818_2223121464993391884_n

Ruokavaliona mun oli tarkotus pitää sitä Bikini Challengen ruokavaliota, mut mun on varmaan pakko keksiä jotain yksinkertasempaa. Mä en yksinkertasesti jaksa kokkailla niin paljon eväitä mukaan joka päivä. Tai sit jaksan. Katotaan nyt.

Viime viikolla mä yritin olla karppilinjalla, painokin putos parissa päivässä pari kiloa, mut sit loppu energia/hiilarivarastot mun tuplatyövuoropäivinä ihan totaalisesti. Mä en melkein kyennyt liikkumaan ja sehän ei töissä käy. Mun pitää nyt kehitellä jotain yksinkertaista ja terveellistä, koska…

…kuten sanoin, joku on taas mennyt haalimaan vähän töitä. Seuraavan 5 viikon aikana mulla on maksimissaan 1 vapaa kerrallaan. Työputket on pääasiassa 6, 7 ja 8-päivän mittaisia ja seassa on ihan kiitettävästi tuplatyövuoroja. Mä en tajuu miten mä jaksan, mut kyllähän se on jaksettava, itepähän otin. Tai no sanotaan näin, että mä oon maailman huonoin ihminen sanomaan EI. No osaan mä nykyään jo joissain asioissa, mutta työasioissa en vielä. No 10.4. alkaen mä pidän ainakin melkein viikon vapaata. Ihan taatusti. Yritän ainakin. Sit mä teen kevätsiivouksen ja ehkä myös jotain mukavampaa keksin :)

Meil on miehen kanssa painonpudotuskisa. Sen pitäs päästä sinne 90 kiloon ja mun siihen 58 kiloon. Prosenttitavoitteet on suhteellisen tasaväkiset. Ja onneks tällä hetkellä molemmilla tiputustahti on tasan yhtä retuperällä, joten käskädessä mennään =D Viimeks mä voitin, aion voittaa nytkin, kjäh =D

Mistä päästäänkin siihen, et mä voitan sen tänään myös biliksessä. Ihan varmasti. Välttämättä en. Se on aika hyvä =D Ni kerroinks mä jo, et mul on 3 vapaata? Eli tarkoittanee sitä, et Sirkku lähtee tänään viihteelle! Ja voin kertoa, että tulee tarpeeseen :) Huomenna saatan olla eri mieltä =D Sunnuntaina lähetäänkin sitten viettämään rakkaan koiramme 1-vuotissynttäreitä pääkaupunkiseudulle sisarusten ja äidin kanssa johonkin halliin.

Lyhyestä virsi kaunis. Minen nyt oikein kerkii enempää. Pitää tehä se HIIT, värjätä hiukset ja lakata kynnet ja lähtee koiran kans mettää ja siivota ja kaikkee ja kello on jo noin :)

Hyvää viikonloppua kaikille ihmisille ja eläimille ja lähettäkääpäs tännepäin sitä aurinkoa, et pääsen terdelle =D