Blogin 1 vee syndet ja laji valittu! Ai ja stressiäki pukkaa.

Heiii, mä hokasin tänään et mun blogialotuspäätös on tapahtunu tasan vuos sitte :) Onnea blogi! Ja kiitos kaikille, jotka näitä mun juttuja jaksatte lukea kerran tai kaks, vielä parempi jos useemmin. Mun ei pitäny kyl tänään raapustaa mitään koska MÄ EN JAKSA! Mut ihan just tästä syystä päätin revetä vielä siihen tänään.

Mä oon taas jonkin sortin ylirasitustilassa. Ainaki henkisesti, ties vaikka fyysisestikin. Mä oon alkanu vetää Darth Vader -huokasuja. Mun mies kutsuu niitä mun syviä, rasittuneita huokasuja tolla nimellä =D Tänään mä kuulin töissä työkaverin huokaavan just samaan tyyliin, mä heti nimesin sen huokasun =D Joo enhän mä maailman kevyintä duunia tee henkisestikään.

Tänään mä just aattelin, et miten mä oon selvinny ilman omaa harrastusta kaikki nää vuodet. Mä oon niin eri ihmisten tarpeiden kohteena, et nyt mä ihmettelen et kah ku en oo seonnu =D Töistä ku pääsee, ni kotona on miestä ja koiraa ja kania ja lapsia liuta ja sitä huomiota pitäs jaksaa aina jakaa kaikille. No eihän se vaan ihan kaikille aina tasapuolisesti meinaa riittää. Joo ja mä kyllä tykkään työstäni, mut välillä tuntuu et ois niin kivaa tehä duunia yksin jossain bunkkerissa jossa ei kukaan muu koskaan kävis :) Paitsi mä kyl tykkään työkavereistaki. Mut siis ymmärtänette pointin. Tai siis ainakin asiakaspalvelutyötä tekevät isoperheelliset =D Mut siis pointti oli se, et mikä autuus on päästä kodin ja työn välillä salille ihan yksin napit korvilla, eikä kellään oo mulle mitään asiaa puoleentoista tuntiin. Ihanaa <3 (ja ei, tämä ei ollut epäkiitollisuutta ja valitusta omista valinnoista, pieni kannustus vain sille myös omaan itseen panostamiselle :) )

Maailman paras pukkari <3
Maailman paras pukkari <3

Josta päästääkin siihen, et lepopäivät tulis varmaan tarpeeseen. Mul meinaa selkä taas vähän vihotella. Ongelmahan ei lähtökohtasesti varmaankaan ole selkäjohtoinen, vaan kireät takareidet, lonkan hermo tai joku siellä taas kirraa. Mut ku ei vaan malta koskaan lepäillä. Tai ees venytellä. Hei, tänään mä venyttelin! Ees vähän :) Mul on huomenna ja sunnuntaina lepopäivä salilta ja mä omistan ne venyttelylle. Ihan pakko keskittyä nyt siihenkin pikkuhiljaa.

Pers-, lonkka ja takareisiakselisto syväjuntturassa
Pers-, lonkka ja takareisiakselisto syväjuntturassa

Koska mä menin nyt sitten ilmoittautumaan uuteen harrastukseen :) Käytiin eka kaverin kanssa tiistaina Kamppiksen infossa mm. sitä Krav Magaa tsiigaamassa. Mä en kuitenkaan ihan lämmennyt. Joo varmasti tehokas itsepuolustuslaji jne. mut mun luonne kaipaa ehkä vähän jotain erilaista. Kickboxing vaikutti kiinnostavammalta. Jätettiin ilmoittautumislomakkeet kuitenkin täyttämättä ja seuraavana päivänä kaveri ehdotti, et käydään tsekkaa Total Center Lahden info. No mähän ihastuin Thaiboxingiin :) Tai no mä oisin kyllä ehkä ennemmin alottanu sillä Ladythailla, mut ku mä olin jo varannut Krav Magan treenien takia ma ja ke -illat vapaaks ja sekaryhmän treenit on niinä iltoina, ni pakko oli sit valita se. No ehkä mä siellä sen peruskurssin verran pärjään ainaki. Oletuksena kuulema nolla-kunto, joten ainakin hengissä selvinnen. Jatkosta en sit tiiä. Jos menee liian hurjaks, ni mä mietin sit uudestaan :) Mut kivaa siis, ens maanantaina ekat harkat, jänskää. Ja tämähän on siis toinen syy sille venyttelytsemppaukselleni, kiva jos se koipi nousis vyötäröä korkeemmalle =D

12552690_722195694582901_8724101973476467271_n

12573044_722195711249566_8487965984442470534_n

Mä en koskaan oo ollu mikään harrastajaihminen. Mä kävin salilla silloin 94-96 ja kakarana soitin muutaman vuoden viulua ja lauleskelin musiikkiluokkien kuorossa. Siin on mun elämäni harrastukset. Ja se viulunsoitto oli aika pakkopullaa, mut joku soitin musiikkiluokalla piti valita. Ois pitäny valita sello, jos vaik Apocalyptica ois ottanu mut riveihinsä =D Yksilöjutskat on ehkä aina enemmän ollu mun juttu, joten saa nähä miten toi iskee. Jossain ryhmäliikuntatunneilla yritin vuos sitte pari kertaa käydä, mut ei napannu. Mut yks kaveri on ihan hurahtanu tohon Thaiboxingiin, niin let´s give it a chance :)

Viikonloppu on vapaa mut ei, sitä ei käytetä taaskaan repo rankana makoiluun (vaik mieli tekis), vaan koiranäyttelyyn. Lauantaina puunataan ja harjataan ja sunnuntaina lähetään taas säheltämään kehään. Mä en kestä. No toivottavasti menee taas ees jotenki kommelluksitta. Mä oon taas kuukauden jännänny tätäkin etukäteen. Pöh. Nyt ei osallistutakaan enää pentuna ja muutenki ihan virallinen näyttely tällä kertaa. No pitäkää peukkuja jätkälle :) Ja mulle!

Pikku hauvalla pikku keppi :)
Pikku hauvalla pikku keppi :)

Ai nii, mä oon maailman laiskin itteni rasvaaja myös. Mä vihdoin löysin Cittarista tän suihkutettavan version, on muuten kätsy. Mä en tiiä mikä tossa tekee rasvaamisesta muka jotenki helpompaa ja nopeempaa, mut on se =D

IMG_2176

Nyt mul ei oo enää askaa. Mä oon vähän raato ja alan töllää Netflixistä Pablo Escobar, el patrón del malia. On mul viel varmaan 60 jaksoa jäljellä. On meinaa hyvä :)

Palaillaan ens viikolla, ellei joku oo iskeny mua heti lopullisesti kanveesiin =D Hyvät viikonloput immeiset :)

ps. Heiii, olihan mul viel askaa! Mun paino on vihdoin tippunu alle 63 haamurajan! Jestas et on ollu sitkeessä =D Eli Bikini Challenge -ruokavalio jatkuu ja paino oli tänä aamuna 62,5, eli 4,5 kg ois viel tiputettavaa. Kyl se täst, kyl se täst!