Advancedin ohjelmat saatu (JÄRKYTYS!) ja muutenki paska viikko

Joo, tää viikko meni sitten herran hallussa lepäillen. Mä luulin jo pari viikkoa sitten sairastavani miniflunssan riittävän taas muutamaks vuodeks eteenpäin, olin väärässä. Koko alkuviikon kolotti niin pirusti ja veistä vääns keuhkossa, et mun lepopäivät lisäänty. Eilen särky oli jo jokaisessa nivelessä ja lihaksessa melko megalomaaninen ja pukkas iltaa kohti melki 39 asteen kuumeen. Mä luulin saaneeni jonku kuolemantaudin ja olin jo olemattomia maitani myymässä. Yö meni kuitenki ilmeisesti suht kuumeettomasti ja aamullaki olo oli siedettävä. Aurinko paisto niin ilosesti, et pari droppia naamaan ja pihalle päivää paistattelemaan. Eli kyl se tästä, ei mua niin hevillä kaadeta. Tai no ei varsinkaan sillä :)

DSC_0523

Ulkoa tullessa huomasin ilokseni/kauhukseni, että Advancedin treeniohjelma ja ruokavalio oli julkaistu. Ja onhan tässä monta järkytyksen aihetta. Sen kummemmin sisältöä en voi kertoa, koska niitä ei saa julkaista esim. blogeissa.

Treeniohjelma näyttää mun silmään jopa kevyeltä. Se on sitten eri asia miltä se alkaa tuntumaan. Siinä on jipponsa, joten voin olla väärässäkin. Mutta kun kerran 6 kertaa viikossa olen siellä nyt rehkinyt, niin 4 kertaa viikossa tuntuu levolta. Plus liikkeiden määrä per treeni on tietysti vähäisempi, koska kuten olen sanonut, mä teen kaiken joka suunnasta =D Ohjelmaahan päivitellään tiheästi, joten se mikä ohjelma on nyt, ei välttämättä ole sitä parin viikon päästä. Se mikä mua tässä osiossa järkytti on se, että heti ekana päivänä on parikin maven versiota. Romanialaisessa mavessa joulukuussa sen selkäni teloin, joten tämä on hieman kauhunsekainen yllätys. Pahimmassa tapauksessa telon itseni heti ekana päivänä sängyn pohjalle ja joku muu saa treenata mun puolesta 16 viikkoa =D (mitä hittoa mä tässä edes naureskelen???)

Sitten päästään ruokavalioon. Sehän on juuri sellainen perinteinen mitä sen kuvittelinkin olevan, siinä ei ole mitään yllättävää. Järkyttävää lähinnä se, et miten mä jaksan sitä samaa sapuskaa sen 4 kk. Tai no syönhän mä nyttenkin aika samanlailla joka päivä….mut silti. No kyllähän mä jaksan, mitäs sitä ruikuttamaan. Oleellista tässä se, että valitsen itselleni kuitenkin alle 60-kiloisen ruokavalion, vaikka paino viimeks punnattaessa oli 61. Mutta kun jos sitä pääsis sivusilmällä vähän kireempään kuntoon samalla :)

Mutta sitten…TADAA!!!! Ne lisäravinteet. Minä ihminen, joka en syö edes puhdistettua suolaa tai valkoista sokeria. Ja vältän lisäaineita. Joka en käytä edes palkkaria. Joka sai kreatiinista kauheita patteja kehoonsa ja voi muutenkin huonosti. Voi jösses sentään! Jep, kävin ostoksilla. Miehelle ilmaantui ihottuma kaulaan ostosten aikana järkytyksestä. Siinä ne on artikkelikuvassa. Nätisti rivissä. Tai kasassa, eikä ehkä niin nätissä. Ja siinä ei edes ole kaikki. Sekosin. Ja taidan jatkossa karsia suurimman osan. Eihän tässä voi olla mitään järkeä, eihän?

Mä hitto vie toivon, että niissä on järkeä ja että niistä on myös hyötyä. Kauheasti energiaa ja ravintoaineita muusta kuin ruuasta. Tässä vaiheessa tää ei tunnu ku täysin hullulta. Mutta katsotaan. Sen takiahan mä tähän lähdin, että katsotaan. Tosin mistä mä nyt tiedän, että mikä on muuttuneen treenin, mikä muuttuneen ruokavalion ja mikä lisäravinteiden tuomaa hyötyä. Niinpä.

No maanantaita odotellessa. Käyn maanantaiaamuna vetäsemässä ekan treenin aamulla. Sen jälkeen me lähetäänkin sinne Himokselle, joten keskiviikkoiltana on sitten treeni nro 2 tiedossa. Siinä välissä toivottavasti loistavaa lumilautailua mielettömän aurinkoisessa kelissä <3

Hyvää viikonloppua kaikille :)