Advanced -tuloksia

No niin, ihmiskokeeni on saanut päätöksen Inbody -mittauksen myötä. Mä käyn aina samassa paikassa, samalla laitteella, samoissa olosuhteissa, jotta tulos olisi niin luotettava kuin mahdollista. Tällä kertaa se kertoi viime perjantaina lyhyesti kiteytettynä seuraavaa.

DSC_inbody

Paino 61,1 kg -> 63,2 kg (painoindeksi nyt 24,7)
Lihasmassa 27 kg -> 27,2 kg
Rasvamassa 12,8 kg -> 14,9 kg
Rasvaprosentti 20,9 -> 23,6
Oikeeseen käteen tullut ikkipikkiriikkisen 0,01 kg lisää lihasta, vasemmasta lähtenyt 0,05 kg. Tasapainottunut kylläkin, eli viimeksi vasen käsi kovasti edellä.
Torsoon ei lihasta pätkääkään, rasvaa sen sijaan rutkasti.
Jalkoihin tullut melkonen lihasepätasapaino. Oikeeseen jalkaan tullut 0,03 kg ja vasempaan 0,07 kg, ero nyt jo yhteensä 100g ku entistäkin eroa oli vähän alla.
Viskeraalinen rasva noussut 48,3 -> 54,4, mutta edelleen hyvä.
Kehon rakenteessa lihakset aiemmin hyvä, nyt normaali! Ja fitnessindeksi laskenut 86->85.

Mulla ei kyllä ihan noin rasvanen olo oo ollu...ainakaan vaatteet päällä.
Mulla ei kyllä ihan noin rasvanen olo oo ollu…ainakaan vaatteet päällä.

Eli jopa hurjat 200g lihasta jotka katoavat kuin tuhka tuuleen kun näitä läskejä sulattelee. Pyh. Enhän mä nyt tietenkään mitään ihmeitä odotellut, kun se kehitys oli aikalailla tyssännyt jo aiemmin. Johan sitä aikamoinen mörssäsi olis jos kilokaupalla lihaa kerryttäis vuodesta toiseen. Puoleen kiloon lihasta ilman läskivuorta mä olisin ollut tyytyväinen. Tähän en. Mut tulipahan kokeiltua.

Tää oli hyvää! Salaattia juustolla alla ja päällä kana-tomaatti-kerma-kastiketta ja tietty tulista salsaa, jalapenoja ja sellasii :)
Tää oli hyvää! Salaattia juustolla alla ja päällä kana-tomaatti-kerma-kastiketta ja tietty tulista salsaa, jalapenoja ja sellasii :)

Ja siinä mielessä mä olen tyytyväinen, että mä tiedän voivani jatkaa normaalia ruokavaliotani hyvillä mielin. Mä tiedän, et mä osaan rakentaa pätevän treeniohjelman ihan omin voimin. Ja mä tiedän, etten mä tarvi sitä ja tätä lisäravinnetta kehittyäkseni tai edes ylläpitääkseni olemassaolevia lihaksia. Tai läskejä =D

IMG_1011

Eli homma jatkuu omin voimin ja omin tuumin. Nyt yritetään saada se paino sinne 58 kiloon ja rasvaprossa 18-20 paikkeille. Tai en mä mitään tarkkoja lukuja osaa sanoa, mä yritän saada peilikuvan miellyttämään vaatteet päällä ja ilman vaatteita. Mutta kiristymistä se vaatii. Ja mä en kestä epäkiloja. Mä voin painaa 50, 52, 54, 56 tai 58 kiloa…no ehkä 55 kiloakin. Mut en missään nimessä sellasia epämääräsiä lukemia ku 51, 53, 57 tai 59! Kauhiaa aatellaki =D No joo, sinänsä vitsi, mut on mullaki pakkomielteeni, eikä ne oo kiiltävät ovenkahvat =D

IMG_1022

Eli homma jatkuu karpilla ja 3 alakroppaa ja 2 yläkroppaa/vk -metodilla. Kevyet aerobiset per päivä lisäks. Ja elokuun 21. päivä tavotteen on oltava saavutettu, muuten mä en lähe hääpäivää juhlimaan…tai ainakaan kovin mielelläni…tai ainakaan mul ei oo mitään päällelaitettavaa :)

Epäaurinkoiset viikonjatkot kaikille!

2 vastausta artikkeliin ”Advanced -tuloksia”

    • Hihii, niinpä :) nimimerkillä puristelee vatsamakkaraa =D

Kommentointi on suljettu.