Äässijumppaa ja vähän futista

Piti eilen taas lepopäivän ratoks keksiä jotain puuhaa :) Mä tein tällasen takamusjumpan. Mul on muuten mun omissa salitreeneissä aika paljon seassa tällasia ns. jumppaliikkeitä. Mä oon aatellu jatkossa pitää ne ihan omina treeneinään, koska ne syö salitreeneissä ihan turhaan aikaa ja energiaa. Siellä käytetään rautaa ja kotona sitte pumppaillaan. Tai no voihan sen jumpankin käydä salilla tekemässä, mut onnistuu helpommin kotonakin :)

Ensin mä tein nää sumo-, plie-, ristiaskel- ja sammakkokyykyt sekä jalkojen nostot peräkkäin 12-15 toistoa kutakin. Sit minuutin tauko ja seuraavat 15 kutakin.

Sumokyykky
Sumokyykky
Plie-kyykky
Plie-kyykky
samppi-kyykky
samppi-kyykky
Ristiaskel-kyykky
Ristiaskel-kyykky
Jalkojen pumppausta
Jalkojen pumppausta

Sen jälkeen oli vuorojaloin tehtäviä liikkeitä loput. Niissäkin se 3×12-15 toistoa liike kerrallaan, paitsi noissa viimesissä käsipaino apuna olevissa pumppauksissa toistoja 20 per sarja.

1 jalan hip thrust
1 jalan hip thrust
Penkille nousu
Penkille nousu
Sivukyykky
Sivukyykky
Bulgarialainen askelkyykky
Bulgarialainen askelkyykky
Koiran kusetusta vitosen käsipaino apuna
Koiran kusetusta vitosen käsipaino apuna
Ja sama taakke ja ylös
Ja sama taakke ja ylös

Semmosen reilu puol tuntia tossa saa kivasti kulumaan ja ku reippaasti tekee, ni ei kylmäkään tuu :)

Illalla piti vielä lähtee avaamaan futiskausi kersojen koulun kentälle. Noihin pallopeleihin saa hyvin aina sen toisiks kuopuksimmankin mukaan innostettua :)

Arvatkaas mitä? Uudet päivitykset tuli. Mä en kyl kestä. Ens viikko on LEPOVIIKKO! EIIIIII! Mä en kyl ala. Joko mä lintsaan levosta tai sit mä keskityn julmasti lenkkeilyyn. Mä alan vasta päästä vauhtiin tän homman kans. Ja sit se Bulli sano, et ens viikon jälkeen treenit alkaa ekasta viikosta. Pöh, siel on taas se mave. Mä oon just saanu selkäni taas niin hienoon kondikseen ja mä en kuitenkaan malta olla koklaamatta sitä taas.

Ja arvatkaas vielä mitä? Siel on myös yks vapaan syönnin päivä! Tais alkaa Bullilla tekemään munkkeja mieli =D No okei, sopii mulleki. Munkkei, simaa, suklaat, jädee, karkkii ja kaikkee…juhlitaan vappua ja koiranpentua <3

HEIPPARALLAA :)